Kübra sonucu yetersiz buldu

Beko 851 Ykı Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kurutmuyor

13 Nisan 2024 18:41

Beko' dan bk 851 ykı kurutmalı çamaşır makinesi aldım, 8 kg yıkama 5 kg kurutma kapasiteli, tüm kurutma programlarını kumaş cinsine göre ayarlayarak çalıştırdım hiçbir programda kurutmuyor sadece ısıtıyor. Ben o çamaşırları mecburi asmak kurutmak zorunda kalıyorum, Beko kurutmalı çamaşır makinesi kurutmalı değil ısıtmalı, hiçbir programda kurutmuyor.

2 gün kullanıp servis kaydı bıraktım. Teknisyen gelmeden kurutmasını açtım ve teknisyen kurutmadığını gördü, yıkamadan da memnun kalmadım, yırttığı, aynı deterjanı kullandığım ama çıkarmadığı lekeleri, çıkardığı sesi, teknisyen fotoğraf çekti makinenin sorunlu olduğunu kabul etti, tamir edelim dedi, tamiri kabul etmedim, iade ya da değişim talep ettim. Talebimi bölge müdürlüğüne iletti. Buna rağmen bölge müdürlüğü kaydımı kapattı.

Şu an tekrar servis çağırdım, gelen servis bu makinin bu kötü performansla çalıştığını kabul ediyor, iade alamayacağını söylüyor. Aldığım ürünü kullanamıyorum. Beko bölge müdürlüğü tarafından mağdur ediliyorum.

22 Nisan 2024 14:28

14 Nisan 2024 13:58 (Şikayetten 19 saat sonra)
22 Nisan 2024 14:26

Gelen servis bk 851 ykı kurutmalı çamaşır makinesini arızayı saptamak için götürdü. Makinede arızayı saptamış, çok önemli bir parça olmadığını düşünerek benim onayım olmadan parça değiştirerek tamiri yapılmış, daha sonrasında beni aradılar montajını yapmak için, Onayım olmadan cihaz tamir edildiğini söyledim ben değişiklik ya da iade hakkımı kullanmak istiyorum dedim. Beko yetkili servis işlemi bölge müdürlüğüne gönderdiğini söyledi, süreci beklerken tamir eden servis tarafından arandım ve abla tamir görmedi parça değişmedi fişi çıkmış fişini taktık montajını yapalım başına bir şey gelirse biz sorumlu değiliz diyor. Tekrar Beko 'u arıyorum durumu anlatayım şikayet edeyim üzerinize bir cihaz görünmüyor diyor Şikayetimi yeniledim, servise kayıt bırakmaktan başka işe yaramıyor haklılığım 35bin lira verdim Beko'dan çamaşır makinesi aldım 1 gün kullandım arıza teknisyenler tespit ediyor, Değişiklik iade hakkı verilmiyor Bununla ilgili bir arama da yapılmıyor bilgilendirilmiyor Beko pişmanlık paramla rezil oldum.

22 Nisan 2024 16:42
07 Mayıs 2024 22:19

Tarafıma iletişime geçildi iadem yapıldı.

Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Beko 11 Kg Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Yapıyor, Değişim Ve İade Talebim Var

Şükran
21 Ekim 2025 11:50
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kurutma Makinesi Sorunu: Çözüm Bekleyen Müşteri

Yağmur
18 Ekim 2024 12:25
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, İade Talebime Çözüm Yok!

Ceren
06 Haziran 2025 10:25
Mariana sonuçtan hiç memnun değil

Mariana
06 Mart 2024 14:09
Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!
Gani sonuçtan hiç memnun değil

Gani
20 Ocak 2025 17:26