Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Doğalgaz Bağlantısında Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

Doğalgaz Bağlantısında Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet
10 Aralık 2024 08:51

Yaklaşık bir buçuk ay önce evim için doğalgaz bağlatmak amacıyla bir doğalgaz firması buldum. Firmaya küçük bebeğim olduğunu ve işlemin acil yapılması gerektiğini söyledim. Bana bir hafta içinde her şeyin tamamlanacağını ve gazımın açılacağını belirttiler. Ancak, sürekli şu gün gelecekler, bugün gelecekler diyerek 10 gün oyalandım. Neyse, geldiler ve tesisatı yaptılar. Daha sonra evden çıkmadan benden para istediler ve paranın tamamını ödedim. İşçilikleri ise oldukça kötüydü, evi mahvettiler. Camcı geldiğinde camı bile çatlattı. Sonrasında firma sahibini arıyorum, ancak telefonları her zaman açmıyor. Açtığında da başvuru yaptıklarını ve onaylanmasını beklediklerini söylüyor. En sonunda başvuru da yaptılar ve eve doğalgaz kaçak kontrolü için saat belirsiz bir şekilde pazartesi gelecekleri mesajı geldi. O gün evde yoktuk, bu yüzden bina görevlisine anahtar bıraktım. Ben işteyim ve evde gaz yok diye eşim ve bebeğim ailesinin yanında. Neyse ki birileri dedikleri gün gelmiş ama bir dakika bile beklemeden gitmişler, evde kimse yok diye. Şimdi Başkent Gaz'ı arıyorum, firmayı suçluyorlar. Firmayı arıyoruz, sadece pazartesi günleri gaz kontrolü yapıyorlar diyorlar ve bir hafta daha erteliyorlar. Ancak bir hafta sonra da evde olmayacağım çünkü çalışmak zorundayız. Bir firma ya da gaz şirketi gelmeden önce aramak bu kadar mı zor olabilir? Acilen mağduriyetim giderilmezse haklarında suç duyurusunda bulunacağım.

10 Aralık 2024 09:03 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

10 Aralık 2024 12:15

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili mail adresinize 10.12.2024 tarihinde tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Mahmut
Mahmut
10 Aralık 2024 12:42

Yani yine top firmaya atılıyor çözüm çözüm yok firma da işini düzgün yapmıyor o zaman ben doğalgaz kullanmayayım. Sizin muhatabınız firma ise firmaya bir yaptırım uygulayın. Neden mağdur olan ben oluyorum

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Doğalgaz Kesintisi Ve Menfez Sorunu

21 Şubat 2025 15:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz'ın İletişimsiz Ve Sorumsuz Hizmet Süreci Yaşattı

08 Temmuz 2025 18:14
baskent-dogalgazin-iletisimsiz-ve-sorumsuz-hizmet-sureci-yasatti-3.jpg
baskent-dogalgazin-iletisimsiz-ve-sorumsuz-hizmet-sureci-yasatti-2.jpg
Nezahat sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 11:45

Doğalgaz Kesintisi Ve Yüksek Ücret Talebi Mağduriyeti