Başkent Gaz Saat Ömrü Bitti Doğal Gaz Yüklenmiyor

31 Aralık 2023 15:14

23750354 sayaç numaralı Bağlarbaşı Mahallesi, 464. Sokak, No: 7/10 dairede oturmaktayım. Kartlı doğal gaz sayacına sahibim. Şu an karta para yüklediğim halde, 'saat ömrü doldu' gerekçesiyle para yükleme yapamıyorum. 3 günlük tatil var ve dışarısı 3 derece. Kombi vb. cihazlar çalışmıyor; herhangi bir ön bilgilendirme yapılmadı. Mekanik sayaca geçiş yapılması gerekmektedir. Şu an başvuru işlemini yaptım fakat herhangi bir işlem gerçekleşmedi. Aralık ayında bu duruma sebep olanlara ne diyebilirim ki; sonucu Allah'a bırakıyorum. Kartımda yüklü doğal gazı kullanamıyorum. 'Saat ömrü doldu' diye yardım eden de yok. Artık kaç gün soğukta oturacağız? Yetkililerin ilgisine kalmış durumdayız. Teşekkürler.

01 Ocak 2024 00:31 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Abonemiz, Talebiniz bize ulaşmış olup, aciliyetiniz ilgili birime iletilmiştir.Yardımcı olunacaktır. Saygılarımızla

Necati
01 Ocak 2024 15:27

Teşekkürler sayaç değişti şu an doğal gaz kullanıyor durumdayız Başkent Doğalgaz ve tüm ilgilenenlere teşekkür ederim ☺️

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz 'Siz Talepte Bulunmuşsunuz' Diyerek Çalışan Sayacı Değiştirdiler

14 Kasım 2023 16:12

Başkent Gaz'ın Sorumsuzluğu Ve Kaçak Kullanım Cezası

18 Mart 13:45
Başkent Gaz'ın Sorumsuzluğu Ve Kaçak Kullanım Cezası

25 Şubat 2024 16:07
Betül sonuçtan çok memnun

11 Kasım 2024 13:12
"Başkent gaz harikasınız. Teşekkürler..."
Başkent Doğalgaz Kategorileri