Murat sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Kaçak Kullanım Saçmalığı

09 Nisan 2023 13:56

İyi günler şikayetim Başkent Doğalgaz ile yaşadığım sıkıntıdan dolayıdır. Süreç şu şekilde gelişti biz ailecek sürekli evde kalan birileri değiliz gene evde yokken şöyle bir olay gelişti doğalgaz saatimizin değiştiğini mail yoluyla öğrendik ve müşteri hizmetleri ile görüştüm rutin değişim dendi sonra aradan 1-2 ay sonra kaçak kullanım adı altında sayaca mıknatıs yapıştırılma gerekçesiyle 13.500 TL ceza geldi. Başkent Doğalgaz genel müdürlüğüne dilekçe verdim ve reddedildi. Benim şikayetim şudur ben evde yokken sayacımın üzerine mıknatıs yapıştırma gerekçesiyle nasıl ceza gelir ben evde yokum sayacımı yanımda mı taşımam gerekiyor. Bu olayın oluşu ben evden çıkınca yaşanıyor ve 15 gün sonra eve dönüyorum ve böyle bir ceza ile karşılaşıyoruz. Gelen doğalgaz memurları ben evdeyken böyle bir durum yaşanmıyor durum çok açık ki düşmanımız olan biri biz yokken böyle bir şikayet yapıyor. Yani çok trajikomik bir durum var komşularımızdan hoşlanmadığımız ya da düşman olduğumuz biri varsa evde yokken şikayet edip bir de mıknatıs desek ceza kestirmek için çok basit bir yöntem. Bana gelen cezayı ödemek zorunda kaldım çünkü doğalgazı keseceklerini söylediler dilekçe kabul olursa para iadesi olur dendi yalnız böyle bir durum olmadı ve cezayı ödemekle kaldım. Mağduriyetimin giderilmesini istiyoruz.

10 Nisan 2023 08:20 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

10 Nisan 2023 08:25

Sayın ilgili, Sözleşme numarası ,tesisat numarası veya sayaç numaranızı paylaşmanız durumunda gerekli kontroller yapılarak tarafınıza bilgi verilecektir. Bilgilerinizi rica ederiz. Saygılarımızla.

10 Nisan 2023 16:48

10 Nisan 2023 17:25

Sayın Abonemiz; Talebiniz tekrar incelenmiş olup, hatalı bir işlem tespit edilmemiştir. İade veya iptal işlemi yapılamamaktadır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla.

10 Nisan 2023 17:27

Tamam teşekkür ederim sayacın ev dışında olması, evde olmadığımız, insanların dostu olduğu gibi düşmanında olması, memurların geldiğinde evde olmamamız göz önünde bulundurulmasını istiyoruz ve istenirse ispat olarak bina giriş çıkış kamera kayıtlarını yöneticiden almamız. Komşulardan şüphelendiğimiz husumetli olduklarımız var bizim katta kamera olsa o mıknatısı koyan çok basit bulunup mahkeme kapısı açık olacak da bizim katta kamera yok ne yazık ki

10 Nisan 2023 17:29

1 dakika içinde nasıl inceleme bu kim şikayet etti mıknatıs nerede böyle saçmalık mı olur husumetli olduklarımızı bende aynı yöntemle şikayet edeceğim ne kadar basit Allah katında şikayetçi olacağım bu dünyanın ahireti de var

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 21:53
Başkent Doğalgaz Kategorileri