Emre sonuçtan çok memnun

Başkent Doğalgaz Habersiz / Randevusuz Bir Şekilde Tesisat Kontrolü İçin Gelinmesi

24 Mart 2023 12:50
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Hızlı aksiyonunuz ve çözüm odaklı yaklaşımınız için teşekkür ederim.”

Yarım saatliğine alışveriş için dışarıya çıkan anne ve babam eve geldiklerinde, "Biz geldik ama evde yoktunuz" şeklinde bir notu kapı koluna asılmış buldular. Doğalgaz tesisatının periyodik kontrolünü yapmak için gelindiği, arka arkaya 3 kez evde bulamazlarsa tesisatta mühürleme yapılacağı kağıtta belirtiliyor. Kağıtta ayrıca "kontrolün tamamlanabilmesi için bizi arayın" yazıyor. Az önce 0850 222 6 429'u aradık ve randevu gün/saati oluşturmaya çalıştık. Çağrı Merkezi görevliniz, ancak mühürleme yapıldıktan sonra randevu oluşturulabileceğini belirtti. Mühürleme yapılmadan randevu verilemiyormuş. Yine, ileride belirsiz bir tarihte, çat kapı bakım yapacak ustaların "bir ara" geleceğini söyledi. Tarh ve gün tamamen belirsiz. Anne babam yaşlı insanlar. Bazen alışveriş, acil ihtiyaçlar veya doktor muayenesi için dışarı çıkıyorlar. Evde tüm gün oturup, hangi gün ve saatte geleceği belli olmayan (hatta tekrar gelip gelmeyeceği belli bile olmayan) doğalgaz ustalarını mı 7/24 bekleyecekler? Böyle bir hizmet anlayışı dünyanın hiçbir yerinde olamaz! Madem böyle bir uygulama başlattınız, abonelerinize randevu vereceksiniz... Ne zaman gelineceği personelinizin kafasına göre belirlenmemeli. Sizden ricam yetkililerinizin telefonla bizi arayıp, belli bir gün ve saat aralığı için randevu oluşturulması.
Bunun yapılmaması durumda Linkedin ve email üzerinden Genel Müdür/Genel Müdür Yardımcılarınız ile iletişime geçeceğimi ve şikayetimizi kendilerine bizzat ileteceğimi bildirmek isterim. İyi günler.

24 Mart 2023 13:46 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Konu ile ilgili İletişim-Tesisat - Sayaç – Sözleşme numarasını ve detaylı bilgileri bizlerle paylaşmanız halinde tarafınıza yardımcı olunacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

24 Mart 2023 15:43

Sayın Abonemiz; Söz konusu talebinize dair tarafınız ile iletişime geçilmiş olup ilgili birimimiz tarafından bilgi verilmiştir. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla BAŞKENTGAZ

Emre
Emre
24 Mart 2023 16:43

Hızlı aksiyonunuz ve çözüm odaklı yaklaşımınız için teşekkür ederim.

Randevu Saati Gelmedi, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı

03 Mart 15:50

Randevu Saatine Uyulmaması Ve Kaba Davranış Nedeniyle Mağduriyet

23 Temmuz 2025 11:32
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Haber Vermeden Gelen Kontrol Ekibi Ve Haksız Gaz Kesintisi

05 Temmuz 2025 16:47