Barış sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 11:30

Başkent Doğalgaz abonesi olarak, 25 yıldan beri tesisat no: 0010798210/100004122710 numaralı abonesiyiz. 1999 yılı Ekim veya Kasım ayında EGO doğalgaz ekiplerinin projesinin onaylanarak faaliyete alınması ile ilgili 3 gün evde bekledim. Kombi yeni alınmıştı, proje onaylanarak gaz kullanıma açıldı. Geçen senelerde yine benzer şekilde 'projeniz yok' dendiğinde, kendi ekipleriniz bunun eski EGO kayıtlarına ulaşmakta zorluk çekildiği için arşivden alınamadığını söylediler. Şu anda sizden gelen ekip bana sadece ocağı kullanabileceğimi, projesinin olmadığı gibi notlar yazmış, ceza yazıp süre vermiş. Bu saçmalıklarla insanları proje firmalarına yönlendirip mağdur ediyorsunuz. Arşivlerden evraklara ulaşmak müşterinin işi değil. Ben 25 seneden beri kullandığımı ve projesinin olduğunu adım gibi biliyorum ve bu mahrem bilgim sizin güvenliğinize emanet. Acil olarak bu belgenin bulunmasını ve tarafıma bilgi verilmesini istiyorum. Yoksa tüm yasal süreçleri başlatacağımı bilgilerinize sunarım. A*** S*******, B**** S***

06 Kasım 2024 11:47 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili mail adresinize 06.11.2024 tarihinde tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

06 Kasım 2024 19:00

Gelen bir mesaj göremedim diğer mail adresim barış[email protected] Acil dönüş bekliyorum

06 Kasım 2024 19:00
08 Kasım 2024 12:27

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

11 Kasım 2024 16:51

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili mail adresinize 11.11.2024 tarihinde tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

21 Kasım 2024 18:18

Tarafıma attığınız mailiniz

Handan
Handan

Proje firmaları para kazanmalı ama biz mağdur olalım ne olur kii

Bir Hafta Boyunca Gazsız Kalan Evde Mağduriyet

21 Kasım 2024 16:36
Void sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Gaz Aboneliği Sürecinde Çözümsüzlük Ve Mağduriyet Yaşıyorum

05 Mayıs 2025 13:57