Elif sonuçtan çok memnun

Arzum Vacuumix Sürahi Problemli

30 Mart 2024 14:38
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü Arzum ürünümü ücretsiz gönderdi. Teşekkür ederim.”
29 Mart 2024 21:43

Vakum X normal kullanımda çatlaklar oluştu ve ilerleme gösterdi. Bunu garanti için müşteri hizmetlerini aradım servise yönlendirdi, servise gittim ürüne bakmadan elimdeyken kırık, çatlak ve çizik garantiye girmez dedi, tekrar müşteri hizmetlerini aradım bu seferki temsilci doğrudur bizde kırık çatlak ve çizik garantiye girmez...! Pardonda garantiye ne giriyor ben merdiven altı üretimi ne olduğu bilinmeyen bir markamı aldım bilmeden bu şekilde garanti şartları sunup tüketici dönmesin diye tedbir amaçlımı koydunuz bu şartları, arzuma yakışmayan bir hareket bu. Ben incelikte kullandığım ürünün satış sonrası verdiği hizmete önem veririm. Sizce bizler aman iyi olsun diye acaba sizi tercih etmekte hatamı yaptık. Aldığım ürün Arzum. Hakkında bana büyük hayal kırıklığı yaşattı. Benim. Ürünümün yasal haklarımı bilerek telafisini istiyorum. Bunu Arzum iyi markadır adı altında savunma yaptığınız için söylüyorum siz bu ürünü değiştirmekle yükümlüsünüz, kelime ve garanti şartlarıyla tüketiciyi mağdur etmeye hiçbir hakkınız olduğunu düşünmüyorum, mağduriyetimi gidermeniz gerekiyor.

30 Mart 2024 14:45 (Şikayetten 6 dakika sonra)
02 Nisan 2024 17:17

Bekliyorum.

05 Nisan 2024 18:17

Sorunum çözüldü Arzum ürünümü ücretsiz gönderdi. Teşekkür ederim.

Servisten Sonra Tekrar Bozulan Blender Güvenimi Sarsıyor

01 Aralık 2025 18:39