Arzum Olimpik Sorunlar: Süpürge Başlık Ve Filtre Kırılmaları

Elif
09 Aralık 2024 11:50

2 sene önce aldığım Arzum olimpia Line 4092 elektrik süpürgesinin başlığı 4-5 ayda bir kırılıyor ve artık kendim servise göndermeden değiştirmeye başladım çünkü plastik akşam olduğu için 3 aylık garantisi var. Borusu sürekli bükülüyor ve temizlik yaparken onu düzeltmek gerekiyor. Filtre kapağını ise küçücük plastik bir parça tutuyor. Bu da onun bir süre sonra hava akımına dayanamayıp kırılmasına sebep oluyor. Evde diğer süpürgeleri kullandığım için bu süpürgeyi az kullanmama rağmen 2 kez filtre kapağı kırıldı. 4-5 kez ise başlık kırıldı belki daha da fazla. İade alsam o parayla yeni süpürge alamam. Değişim istesem bu sorunları tekrar yaşarım. Kesinlikle alınmaması gereken bir süpürge.

09 Aralık 2024 12:31

2 sene önce aldığım Arzum olimpia Line 4092 elektrik süpürgesinin başlığı 4-5 ayda bir kırılıyor ve artık kendim servise göndermeden değiştirmeye başladım çünkü plastik akşam olduğu için 3 aylık garantisi var. Borusu sürekli bükülüyor ve temizlik yaparken onu düzeltmek gerekiyor. Filtre kapağını ise küçücük plastik bir parça tutuyor bu da onun bir süre sonra hava akımına dayanamayıp kırılmasına sebep oluyor. Evde diğer süpürgeleri kullandığım için bu süpürgeyi az kullanmama rağmen 2 kez filtre kapağı kırıldı. 4-5 kez ise başlık kırıldı belki daha da fazla. İade alsam o parayla yeni süpürge alamam. Değişim istesem bu sorunları tekrar yaşarım. Kesinlikle alınmaması gereken bir süpürge.

18 Şubat 2025 18:37 (Şikayetten 2 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Rabia sonuçtan çok memnun

Rabia
31 Ekim 2023 11:40
"Arzum müşteri hizmetleri tarafıma hemen dönerek mağduriyetimi giderdi. Çok teşekkür ediyorum il ve alakalarından dolayı..."
Buğra sonuçtan çok memnun

15 Kasım 2023 12:54
Sena sonuçtan çok memnun

Sena
26 Ağustos 2023 14:30
"Teşekkür ederim. Hemen ulaşım sağlanıldı."
Arzum Ar-4094 Numaralı Süpürgenin Akıllı Kumandası Sıkıntılı
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Ar 4088 Power Elektrikli Süpürge Parça Deforme Olması

Harun