Arzum Okka Minio Kahve Makinesi İlk Kullanım Sonrası Renk Değişimi

Arzum Okka Minio Kahve Makinesi İlk Kullanım Sonrası Renk Değişimi
08 Şubat 2024 16:51

Arzum OK010 Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi Çelik cezveli model ilk kullanımda bir adet kahve yaptıktan sonra cezvesinde renk değişimi oldu (Gökkuşağı rengi gibi). Ve küf gibi lekelenmeler oldu. Servis'e inceleme ve sonrasında değişim talebi için başvurdum. Sonucu bana "tuz ruhu, limon tuzu ile her kullanım sonrası yıkayın. Kimyasal da değil hiçbir şeyi kalmaz" şeklinde resmen dalga geçer gibi dönüş yaptı. İlk defa sanki mutfakta ürün kullanıyoruz da bu durum normal bir durummuş gibi değişim yapmayı reddediyorlar. Diğer ürünlerde böyle bir problem yok. Ürünün değişiminin yapılmasını talep ediyorum. Bu şekilde bu ürünü kullanmak istemiyorum gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar başvuracağım resmen dalga geçiyorsunuz.

08 Şubat 2024 16:54 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Dilan

Osman bey merhaba. Bende aynı üründen aldım ve bende de ürün cezvesinde renk değişimi kararma oldu. Sorununuzu çözdüler mi acaba?

Teşekkür ederim.

Osman

Merhaba Dilan Hanım, Hayır sorunum çözülmedi. Servis cezveyi temizlemek dışında bir şey yapmıyor ve tekrar kullandığımda yine aynı sorun oluşuyor.

Gülben
07 Kasım 2023 13:36