Sinan
20 Haziran 2024 16:52

Arzum Nakliyat firmasında evden eve nakliye için fiyat istedim. Bana ederinden çok fazla fiyat çekti. Ben de kendisine bu fiyatların çok olduğunu, daha makul fiyatlarda taşıyan firmaların olduğunu söyledim. Bunun üzerine o firmaları kötüleyip, daha sonradan eşyanızı taşımaya geldiklerinde ürününüzü taşımazlar, farklı fiyat çekerler deyip kendilerini övmeye başladı. Ben de sizinle aynı platformdaki yerden irtibat kurduğumu söyledim. Tayin dönemi olduğu için fazla fiyat istediklerini, tayin dönemi bitince bu fiyatların yarısına nakliye yapacaklarını söyleyince, 'Siz 12 ay maaş alıyorsunuz, biz 3 ay çalışıyoruz. 9 ay benim aracımın, personelimin parasını kim ödeyecek?' diyerek haddinden fazla para istediklerini kabul ettiği yetmezmiş gibi küfür ve hakaret içeren söylemlerde bulundu. Bu firma ile asla taşıma yapmayın.

18 Şubat 2025 13:26 (Şikayetten 8 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Füsun sonuçtan hiç memnun değil

Füsun
29 Nisan 2024 13:49

24 Haziran 2024 16:11
Seyhan sonuçtan çok memnun

Seyhan
18 Ocak 2024 14:38
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
18 Mart 2024 12:47
Arzum Safı Sever Servis
Arzum Safı Sever Servis
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
31 Ocak 2025 11:18