Tulay sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 18:30
Tulay'ın Teşekkür Mesajı
“Ümran hanımın ilgisi için teşekkürler sorunsuz hallettiler”

6 ay önce almış olduğum Arnica marka süpürgenin hazne bölümü durup dururken elimizde kaldı. Dyson almayı düşünürken, her yeri gezdiğimde bize Arnica'nın aynı hızda ve güçte olduğu söylendi. Büyük bir firma olduğu için güvendik ve aldık. Ancak daha ilk aydan başlığı kırıldı. Başka bir başlık olduğu için bunu önemsemedim ve kullanmaya devam ettim. Fakat hazne kırılınca mecburen servise verdim ve 4 gündür haber yok. Yorumları okuduklarıma göre bizi mağdur edecekler gibi görünüyor. Ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Ucuz bir ürün almadık, 9 bin lira verip aldığımız süpürge eğer ilk başta bu şekilde hatalar veriyorsa mağdur olduk. Paramın iadesini istiyorum. Yapıp bana geri verdikten sonra 3-5 ay geçmeden yine bir yerleri kırılacak ve ben bu durumları yaşamak istemiyorum. Yere düşme, vurma, çarpma gibi durumlar olmadan bu nedir? Oyuncak gibi elimizde kaldı.

30 Aralık 2023 22:44 (Şikayetten 4 saat sonra)
09 Ocak 2024 15:57

Bana ulaşamadınız bir kere arıyorsunuz geri dönüyorum bende size ulaşamıyorum müşteri temsilcisi direk hat düşüyor kapanıyor süpürgeyi bıraktığım yerle iletişime geçiyorum parçalar bekleniyor deniyor parça bekliyoruz demek için mi arıyorsunuz anlayamadım 15 gün oldu

16 Ocak 2024 23:39

Ümran hanım yardımlarınız için teşekkür ederim ilgilendiniz sürekli takipte kaldınız

16 Ocak 2024 23:41

Ümran hanımın ilgisi için teşekkürler sorunsuz hallettiler

24 Haziran 2024 14:41
Hülya sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2023 20:36
"Sorunuma kısa sürede dönüş sağlandı. Teşekkür ederim"
Arnica Dikey Süpürge Pişmanlığı 👎
Arnica Dikey Süpürge Pişmanlığı 👎