Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 23:19

Facebook'ta reklamları yayımlanan Sweater Shop sipariş kanalı üzerinden görselleri mevcut olan, biri haki ve diğeri krem rengi olmak üzere 17.11.2023 tarihinde iki adet mont siparişi verdim. Kapıda ödemeli toplam fiyatı 799,00 TL olarak belirtilmişti. Cep telefonuma Mavi Kargo tarafından gönderinin 3539104573188 barkod numarası ile yola çıktığı ve Hayrabolu Aras Kargo tarafından teslimatının yapılacağı SMS ile bildirildi. 18.11.2023 tarihinde Hayrabolu Aras Kargo şubesinden 799,00 TL ürün bedelinin ödemesini banka kartı üzerinden gerçekleştirdim ve fişi ile birlikte gönderimi teslim aldım. Ancak mont yerine iki adet kavuniçi renkli sweatshirt gönderilmiştir. Satış ilanında reklamı yapılan ve benim de sipariş verdiğim ürünler, şimdi elime geçen ürünle alakası bulunmadığı gibi hiçbir etiket ve üretici firma bilgisi içermemektedir. Durumu Aras Kargo görevlisine bildirdim. Firma aranarak geri iade kodu alınmasını belirtti. Ancak göndericiye ait hiçbir telefon numarası kargo paketinde yazılmamıştı. Ürüne ait hiçbir fatura ve irsaliye yoktu. Gönderici kısmında Mavi Kargo Dağıtım Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Yazıyordu. Google'dan Mavi Kargo iletişimini sorguladığımda 0850 288 62 84 numaraya ulaştım ve aradım. Müşteri temsilcisi bir kadınla görüştüm. Netice olarak kendilerinin sosyal medya üzerinden sipariş almadıklarını, kendi web sayfalarının olduğunu ve bir yanıltma olayına maruz kaldığımı beyan etti. Gerçek olan Aras Kargo'ya bedelini ödediğim 799,00 TL, ilgili kişi ya da tüzel kişiliğe ödenecektir. Ödemeyi alan kişi, bu yanıltıcı eylemi gerçekleştiren kişidir. Aras Kargo'nun bu konuda irsaliyesiz ve faturasız ticari emtia alması ve ulaştırması kusurludur. Bu şikayetim aynı zamanda açık bir suç duyurusudur.

19 Kasım 2023 23:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

20 Kasım 2023 10:03

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

20 Kasım 2023 10:35

Buna sabah Aras Kargo müşteri temsilcisi tarafından aranarak, sahtecilik olayına maruz kaldığım teyit edilmiş oldu ve ücret iadesi için gereken işlemlerin başlatılacağı tarafıma iletildi. Aras Kargo tarafından çok kısa zaman içinde çözüm odaklı yaklaşım beni mutlu etti. Simdi ücret iadesinin yapılmasını bekliyorum. Teşekkürler.

Seyhun sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 20:25
Şevki sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 13:09
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Aras Kargo Yanıltıcı Reklam Ve Faturasız Ürün Teslimatı

23 Temmuz 2024 21:29

19 Ekim 2023 20:54
Aras Kargo Facebook Üzerinden Satın Alınan Sahte Ürün
Aras Kargo Facebook Üzerinden Satın Alınan Sahte Ürün
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
18 Ekim 2023 17:29