Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Türkiye'de Kayıp Telefon Krizi: Müşteri Hizmetleri Ve Teslimat Sorunları

Amazon Türkiye'de Kayıp Telefon Krizi: Müşteri Hizmetleri Ve Teslimat Sorunları
18 Kasım 2024 22:52

3 Kasım tarihinde, Amazon.com.tr üzerinden kampanyalı fiyattan telefon satın aldık, 8 Kasım saat 0950 de (adreste bulunmamıza rağmen) teslim edilmeden, teslim edildi. Bilgisi geldi. Bunun üzerine yaklaşık 1 saat içerisinde müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdik. 1/2 gün sonra gelişme olmayınca tekrar müşteri hizmetlerini aradık, hiçbir işlem yapılmadığı öğrendik. Tekrar talep oluşturduk ve 72 saat içerisinde (16kasım tarihinde doldu) geri dönüş yapılacağı söylendi, ama yapılmadı. 17 Kasımda tekrar yazışma şeklinde talepte bulunduk, mesai saatlerinde aramamız söylendi, yine sonuç yok. En sonunda yine "beklememizi" bildiren bir mail aldık ve ilaveten sipariş geçmişimizin incelendiği hesabınızın kapatıldığı (bu siparişle bir alakası olmamasına rağmen) mailini aldık. Hem meblağın yüksek olması (81499 TL), hem de kaçırdığımız fırsatlar nedeniyle mağduruz. Amazon Türkiye firması açıkça bizi mağdur etmektedir. Çözüm olarak beklememiz istiyorlar, araştıracaklarmış, ya 10 gün oldu. Neyin araştırması bu, teslim ettim diyen kanıtlasın o zaman teslim ettiğini. 8 kasımdaki ilk aramada temsilci şube ile görüşmek için bizi bekletti, sonrasında ürün şubeye gelmemiş dendi, kargoda kaybolan ürününüzün sorumlusu biz miyiz? Satıcı Amazon diye güvenerek aldık, mağdur edildik, edilmeye de devam ediyoruz.

21 Kasım 2024 10:21

Dün sosyal medya üzerinden talepte bulundum (Çünkü bir arkadaşım iadeyi ancak bu şekilde alabildiğini söyledi), ama sonuç yok. Ödemesini yaptığım ürün kargoda kaybolmuş, ki kargo bunu kabul ediyor, kesin ve ispatlı, ürün bana teslim edilmemiş ana Amazon TR hesap uzmanı personeli "teslim edildi, iade yapmayacağız" diye cevap yazıyor. Kamuoyu vicdanına soruyorum; Benim teslim almadığıma tüm ilgili MNG Kargo personeli şahit, uzmanlıktan nasibini almamış Amazon Hesap Uzmanı teslim edildiğine dair senin şahidin kim? Kanıtın ne? Eğer kanıtın ve şahidin yoksa neden iade etmemekte ısrar ediyorsun. #Amazonpişmanlıktır

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
14 Kasım 2024 22:50
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
26 Ocak 2025 00:38
Amazon TR'de İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Mağduriyet
Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

Ahsen
17 Mayıs 2024 19:58
Amazon Paramı Aldı Ürünümü Göndermedi
Amazon Paramı Aldı Ürünümü Göndermedi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
17 Temmuz 2025 11:01
amazon-turkiyede-prime-indirimi-ve-siparis-iptalleriyle-yasanan-musteri-memnuniyetsizligi-1.jpg
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Nurhan
23 Ocak 2024 22:41