Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Mağduriyeti Telafi Etmiyor, Müşteri İlişkileri Yok

Nedim
28 Kasım 2023 17:28

Amazon'dan 15.11.2023 tarihinde Pawpaw markalı Tavuklu 15 kg ağırlığında iki adet kedi maması sipariş ettim. Bu mamayı yıllardır satın alıyorum ve diğer rakip sitelerden satın aldıklarımda hiçbir sorun yaşamadım. Sipariş numaram 408-6129650-3086716 olan ürün teslim edilmedi ve siparişi web sitesinden kontrol ettiğimde 'Ne yazık ki gönderinizle ilgili bir sorun oluştu ve artık teslim edilmesini beklemiyoruz. Yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz.' bilgisiyle karşılaştım. Sipariş numaram 408-3967992-2277143 olan diğer bir paket ise dün, yani 27.11.2023 tarihinde, paketin patlak, yırtık ve neredeyse yarısı eksik bir şekilde kapıya bırakılmış olduğunu gördüm. Amazon üzerinden iade talebinde bulundum ve şikayetimi ilettim ancak bu sipariş için 'iade oluşturulamaz' uyarısı aldım. Amazon ABD'de bu kadar iyi çalışırken, Türkiye'de bu denli kötü hizmet verilmesi ve müşteri ilişkileri numarasının bile bulunmaması kabul edilemez. Bu durumda kedilerim aç kalmasın diye yerel bir dükkandan çok daha yüksek fiyata mama almak zorunda kaldım. Sonuç olarak hem maddi zarara uğradım hem de zaman kaybına uğradım.

amazon-magduriyeti-telafi-etmiyor-musteri-iliskileri-yok-3.pdf
amazon-magduriyeti-telafi-etmiyor-musteri-iliskileri-yok-2.pdf

Suat sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 16:18
Amazondan Alınan Ürünün Teslim Edilmemesi

27 Mart 2025 21:11
Amazon Prime Üyeliği Ve Teslimat Sorunu
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
18 Eylül 2023 15:21
Amazon Türkiye Ürün Ortada Yok.
Efe sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 19:07
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 18:14
amazon-turkiyeden-eksik-ve-yanlis-gonderim-sikayeti-1.pdf