Zafer
Zafer
27 Ekim 2023 00:152.174

Amazon.com.tr'den 25 Ekim 2023'te bir sipariş verdim. Bugün siteye giriş yaparak siparişimin durumunu öğrenmeye çalıştığımda Amazon hesabımın kapatıldığına dair bir mesaj aldım. Hem uygulamadan hem de web sitesinden girdiğimde aynı mesajla karşılaştım. Ayrıca [email protected] hesabından bir e-posta gönderildi. Bu e-posta, yanıltma içerikli gibi görünüyor ve cevap vermem isteniyor. İçeriği aşağıdaki gibidir:

Merhaba,

Bu hesabı kapattık. Kayıtlarımızda, Kullanım Koşulları sözleşmemize uymaması nedeniyle size ait başka bir hesabı kapattığımız görüldüğü için bu işlemi gerçekleştirdik. Bir sözleşmenin hükümlerini ihlal etmesi nedeniyle hesabınızı kapattığımızda, yeni bir hesap açamaz veya sitemizden sipariş vermek için başka bir hesap kullanamazsınız.

Bu hesapta açık siparişleriniz varsa, hesap kapatıldığında bu siparişler iptal edilir.

Bu hesapla satın aldığınız tüm dijital içerikler hâlâ kullanımınıza açıktır. İçeriklere erişmek için Amazon.com.tr'deki Hesabım menüsünde bulunan 'İçeriğinizi ve cihazlarınızı yönetin' bağlantısına tıklayın.

Bu karara itiraz etmek isterseniz, bir hesap uzmanına ulaşmak için bu e-postayı yanıtlayın. Müşteri Hizmetleri ekibimiz yalnızca bu mesajı gönderdiğimizi onaylayabilir ve teknik sorunlarla ilgili yardımcı olabilir. Bu kararı değiştiremez veya bu konu hakkında daha fazla bilgi paylaşamaz.

Hesap Uzmanı
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr

Hesabımın tekrar açılmasını ve siparişimin teslim edilmesini talep ediyorum. Eğer açılmazsa, yaptığım ödemenin kesintisiz olarak geri ödenmesini talep ediyorum. Sonrasında da adıma ait tüm kayıtların Amazon'dan silinmesini talep ediyorum.

Asli
Asli
23 Ağustos 2024 09:31

Merhaba, Az önce aynı sorunu ben de yaşadım ve aynı maili aldım. Bir çözüme ulaşabildiniz mi?

Amazon Hesap Kapatılması Ve Sipariş İptali

24 Temmuz 2024 22:552.078

Amazondan cep telefonu siparişi verdim şu mesajı aldım. Ben sadece üye oldum ve ilk siparişimi verdim. Mesaj; "Merhaba, ...

1 Destek

Hesap Kapama Şoku: Amazon'dan Sebepsiz Yaptırım

Niyazi
Niyazi
22 Ekim 2024 16:495.868

*Amazon mobil uygulamasına üye oldum. Daha sonra İzmir'de kendime evime Smart TV siparişi verdim. Televizyon 2 gün sonra...

1 Yorum

Amazon Yapılan İşlemin İptal Edilmesine Rağmen Paranın İade Edilmemesi

Berfin
Berfin
18 Temmuz 2023 17:23544

Amazon.com.tr den 17.07.20223 tarihinde hesabımdan alışveriş yaptım. Her şey normaldi. 10 dakika sonra bir amazondan mai...

Tümünü Gör
Amazon Lego Siparişim Hüsran

Amazon Lego SiparişimHüsran

Erdinç
Amazon Siparişim Kutusu Açılmış Başkasının İade Ettiği Ürünler Geldi!

Amazon SiparişimKutusu Açılmış Başkasının İade Ettiği Ürünler Geldi!

Amazon Türkiye Şaşırttı Mağdurum!

Amazon TürkiyeŞaşırttı Mağdurum!

Deniz
Amazon Yanlış Ürün Gönderimi!

Amazon Yanlış ÜrünGönderimi!

Arda
Amazon Üzerinden Aldığım Slazenger Marka Deodorantların İçleri Boş

Amazon ÜzerindenAldığım Slazenger Marka Deodorantların İçleri Boş

Cihad
Amazon’dan Televizyon Aldım, 2 Kez Değişim Oldu Mağdur Ediliyorum!

Amazon’dan TelevizyonAldım, 2 Kez Değişim Oldu Mağdur Ediliyorum!

Fahri

Öne ÇıkanKonular