Özgül sonuçtan hiç memnun değil

Özgül
03 Aralık 2024 13:10

11/08/2024 tarihinde AL719 Altus marka ütü aldım. O an ihtiyacım olmadığından 2 ay sonra kullanmaya başladım. Ütü dik konumda ısıtmayı kesiyor, fişi söküp takmadan devreye girmiyor. Ekim ayında servise götürdüm, sorun olmadığını, özelliğinin bu olduğunu söylediler. Yatay kullanılacakmış. Ürünüm şu an serviste, teslim almadım. Kullanamayacağım. Müşteri hizmetlerini aradım, arıza olmadığından değiştiremeyeceklerini söylediler. Yatay konumda devreden çıksa sorun yok, unutma ihtimaline karşı dikey konumda devreden çıkmasını mantığım almıyor. Ütü benim sinirlerimi bozdu, Koç Grubu bana yardımcı olmuyor. Buradan da bir sonuç alamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım, o da olmazsa yakıp reklamını yapacağım.

03 Aralık 2024 15:19 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Hüseyin
17 Temmuz 2023 21:09

Altus Dikey Ütü Isınıyor Ama Çalışmıyor Buhar Vermiyor.

Bengisu
09 Ağustos 2024 10:40
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Altus Ütü Sürekli Kapanıyor, Kullanımda Büyük Sorun Yaşatıyor

Fikret
27 Nisan 2025 15:04
Altus Ütü Sürekli Kapanıyor, Kullanımda Büyük Sorun Yaşatıyor
Veli sonuçtan hiç memnun değil

Veli
26 Ağustos 2023 15:04