Enver
13 Mayıs 2024 00:26

İki yıl önce 7 kg kapasiteli Altus marka çamaşır makinesi satın aldım. İlk beş ay boyunca makineyi sorunsuz kullandım; ancak sonrasında, en iyi marka çamaşır deterjanını kullanmama rağmen, yıkanmış çamaşırlarımda leke izlerinin kaldığını fark ettim. Birkaç yıkama daha yaptıktan sonra aynı sorunun devam ettiğini gördük. Bunun üzerine yetkili servisi çağırdık. Servisin yaptığı kontrolde herhangi bir problem olmadığını beyan ettiler. Biz de makineyi tekrar kullanmaya başladık ve aynı problemin devam ettiğini gördük. Bunun üzerine tekrar yetkili servisi çağırdık ve makinemizi çeşitli testlerden geçirmek üzere servise götürdüler. Bir hafta sonra ürünümüz geri geldi. Servisin yaptığı açıklamada, herhangi bir problem olmadığı belirtildi; ancak müşteri memnuniyeti gözetilerek kazan değişimi yapıldığını söylediler. Fakat problem çözülmedi ve daha kötü bir hale geldi. Makine şimdi mavi lekeler bırakıyor. Çamaşırların fotoğrafları mevcut. Altus markalı ürünleri kullanmanızı önermiyorum.

13 Mayıs 2024 12:27 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

İrem
01 Ağustos 2025 16:43

Cemal
27 Mart 2024 20:39
Altus Tan Şikayetçiyim. Bir Utanmadan Arçelik Markası Olacaklar

Altus Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalı, Sorunlar Çözülmüyor Mağduriyet Devam Ediyor

Burhan
10 Eylül 2025 21:31
altus-camasir-makinesi-surekli-arizali-sorunlar-cozulmuyor-magduriyet-devam-ediyor-2.jpg
altus-camasir-makinesi-surekli-arizali-sorunlar-cozulmuyor-magduriyet-devam-ediyor-1.jpg

Özlem
03 Nisan 2024 18:39