Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Altus Çamaşır Makinesi Hata Kodu Ve Servis Sorunu

Altus Çamaşır Makinesi Hata Kodu Ve Servis Sorunu
26 Aralık 2024 19:59

Altus AL7103 D çamaşır makinesini alalı 4 ay bile olmadı. Su alıyor, dönüyor, boşaltıyor da. Programı başlatıyorum, su alıyor. Başlamadan 'err' yazısı gelerek suyu boşaltıyor. Bugün de 'E13' yazısı geldi. Servisi arıyorum, böyle bir hata kodu yok diyor. Şaka mısınız? Daha alalı 4 ay oldu. Kadın diyor, servisi yönlendireceğiz, servis parası ekstra 500 TL. Ben ne anladım bu işten? Şaka gibi ya. Çamaşır makinem Ö*** T****** adına, numarası 5013****75 bu numara üstüne kayıtlı. Bir çaresini bulun ya. Bir daha asla bu markadan bir şey almam. Daha yeni ya, yeni!

16 Ocak 14:42

Altus AL7103 d çamaşır makinesini alalı 4 ay bile olmadı. Su alıyor, dönüyor, boşaltıyor da. Programı başlatıyorum, su alıyor. Başlamadan 'err' yazısı gelerek suyu boşaltıyor. Bugün de 'E13' yazısı geldi. Servisi arıyorum, böyle bir hata kodu yok diyor. Şaka mısınız? Daha alalı 4 ay oldu. Kadın diyor, servisi yönlendireceğiz, servis parası ekstra 500 TL. Ben ne anladım bu işten? Şaka gibi ya. Çamaşır makinem ö*** t****** adına, numarası 5013****75 bu numara üstüne kayıtlı. Bir çaresini bulun ya. Bir daha asla bu markadan bir şey almam. Daha yeni ya, yeni! Şaka gibi ya ne aradınız ne bir şey günlerdir ben koşturuyorum peşinizden ne olacak bir aydır ellerimle yıkıyorum ya şaka gibi servis çağırdılar bende yaparım bunu tamamı bende bu zararı karşılaşacaksınız dört ay çalıştı sadece oda yarım yamalak ben servise 650 TL neden veriyorum kendinize gelin ya

30 Aralık 2024 09:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

06 Ocak 19:00

Lütfen beni tekrar arar mısınız telefonumda bozuldu bunun üstüne ya

İbrahim

Dönüş yapıldı mı tavsiye eder misiniz

Yağmur

Hayır asla doğru düzgün cevap gelmedi yetkili servis gelecek onun üstüne 650 TL para verecex şaka gibi yani bu hata yok diyorlar madem bu hata yok neden konmuş

Gamze
26 Eylül 2024 00:11
Altus Arızalı Ürün Satışı Yapıyor

Altus Çamaşır Makinesi Arızasında Servis Ve İletişim Sorunu

Aslan
07 Eylül 19:41
Reşit sonuçtan hiç memnun değil

Altus Çamaşır Makinesi Gürültü Problemi

Reşit