Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Altus 18 Lik Klima

03 Ağustos 2023 12:51

Klima iç haznesinden su akıtıyor. Altus 18lik klima servis 7 den fazla gelmesine rağmen parça değişikliği de yapıldı ve hala iç hazneden su akıtıyor. Her gelen servis başka yerlerine bahane buldu o yerleri tamir edildi hala su akıtıyor klimanın garantisi devam etmektedir ve hala çözüm bulunmadı video olarak da paylaşım yapacağım bir çözüm yolu istiyorum

10 Ağustos 2023 15:38

Altus 18 lik klimamın arızası hala devam etmektedir. Randevu alınmasına rağmen ama olarak bana randevu bilgisi gelmesine rağmen hiçbir servis gelmemiştir sürekli randevularımı rastgele iptal ediyorlar. Artık bir yetkili insan bulamıyorum klimamın içerisinden su akması fazlalaştı. Ama hiçbir yetkili kişi ilgilenmiyor.

04 Ağustos 2023 10:16 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

11 Ağustos 2023 14:22
Altus 18 Lik Klima

İletişim sağlanacaktır diyorsunuz sağladınız ama hala o günden beri iletişime kimse geçmedi. Sorunum devam etmektedir. Randevu saati yazmasına rağmen sürekli bana danışmadan iptal ediyorlar

Enes sonuçtan memnun

Enes
24 Mayıs 2025 18:16
"Servis geldi ve sorunu çözdüler çok teşekkür ederim."
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
23 Temmuz 2024 09:45
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
19 Ağustos 2025 13:56