Fatma sonuçtan hiç memnun değil

İmza Taklidi Ve Yanıltıcı Belge Sorunu

24 Kasım 2024 19:12

İstanbul/ Bağcılar Malta şubenizde mağaza personeli olarak başladığım görevinden 22/11/2024 istifa vererek ayrıldım. Ve geri işe gelmezsem "sakınca" koyduracaklarını söylediler. Müdürümüz ve bölge sorumlumuz imzamı taklit ederek sözde ben sanki elden avans almışım gibi göstererek, üstelik imzamı da taklit ederek, bu belgeyi ofiste tüm çalışanların görebileceği bir yere asmışlardır. Ne zamandan beri A101 elden avans vermektedir?. Ve imzamı nasıl taklit ederek böyle bir şey yapabilirler. Alt tarafını kişisel bilgileri kırparak eke bırakıyorum. Bu durumun düzeltilmesini istiyorum. Ben herhangi bir para falan almadım. İmza hiç atmadım. Bu durumun "acil" olarak düzeltilmesini istiyorum. Aksi takdirde mahkeme yoluna gidilecektir.

25 Kasım 2024 15:40

Mesaj göndermişsiniz A101 dijital ik.com linkinden işten çıkış formunu doldurarak görüşlerinizi iletebilirsiniz diye. Açtım güzel güzel adımları takip ediyordum. Sonunda da bir sürü şey yazdım. İlerle dedim benden kullanıcı adı t. C. Veya şifre istiyor. Bende şifre yok kullanıcı adı yok. Şifre al diye bir seçenekte yok. Bütün yazdıklarım boşa gitti. Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz.? Size ulaşmanın şikayetimizi dile getirmenin düzgün bir yolu yok mu? O kadar şey yazdım boşuna gitti. Siz bilmiyor musunuz eski çalışanda kullanıcı adı şifre ne arasın. Tekrar daha düzgün bir yolla iletişime geçip sorunlarımı ve şikayetimi dikkate alıp çözmenizi istiyorum. Şaka gibi ya 1 saattir uğraştığım yazılar çöp oldu. Şikayetlerim ayın 31 ine kadar çözülmezse Çalışma Bakanlığına ve savcılığa şikayete gideceğim. Ondan sonra dönüşü olmaz bu işin. İletişime geçerken daha düzgün bir şekilde iletişime geçin. İnsanları boş yere bu kadar uğraştırmayın. Sizden en kısa sürede cevap bekliyorum.

25 Kasım 2024 14:04

Bu şikayete ek olarak yine bundan birkaç ay önce çalışırken bana görevim olmadığı halde SKT yapmamı istediler. Dolapta bulduğum tamamen çürümüş kaşarları (6 adet 1 kg'lik ahir marka) işim gereği çöpe attım. Aradan 1 hafta sonra bu kaşarların nerede olduğunu sordular bende çöpe attığımı fire grubuna barkod ve adedini yazarak attığımı söyledim. Bu kaşarları iade gideceğini niye attığımı sordular. Bende böyle bir bilgim olmadığını zaten bilseydim atmayacağımı söyledim. Ama bölge sorumlumuz bu kaşarları parasını bana ödetti. Üstelik hem de fireye girildi. Olan yine bana oldu. Ben paramı istiyorum. Az bir para değil. Benim iki günlük çalışmama denk bir ücret. 239 TL kaşarların tanesi*6=1432 TL. A101 bu sorumluluğu alması gerekiyor. Almazsada ben de yapacağım şikayet edeceğim yeri biliyorum.

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
12 Temmuz 2024 14:02
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
01 Kasım 2024 11:22
Duran sonuçtan hiç memnun değil

A101 Mağazasında Personel Ve Müdürün Kaba Tavırları Alışverişi Zorlaştırdı

Duran