A101 Problemli TV Satılması

A101 Problemli TV Satılması
Barış
06 Ocak 2024 23:38

İstanbul Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki A101'den televizyon aldım. Bir hafta içinde ekran karardı ve servisi arayarak tamire gönderdim. 20 gün serviste kaldı ve geri geldiğinde aynı arızayı tekrar verdi. Mağazaya iade için gittiğimde iadeyi kabul etmiyorlar ve muhatap olacak bir yönetici bulamıyoruz. Televizyonu alalı altı ay olmamışken, ısrarla mağazaya gittiğimizde yine muhatap bulamıyoruz. Bölge sorumlusu olduğunu öğrendiğimiz Y***** Hanım hiçbir şekilde yardımcı olmadı ve şu anda mağdur durumdayız. Sürekli alışveriş yaptığımız bir yerden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup, mahkemeye vereceğiz. Elimde fişim, faturam ve televizyondan kaynaklanan arıza belgeleri mevcut. Buna rağmen insanların parasının iç edilmesi hiç etik değil. Herkese tavsiyemiz, A101'den kolay kolay alışveriş yapmamalarıdır. Çünkü bir problemle karşılaştığınızda muhatap bulamıyorsunuz, paranızın değeri yok. Müşteri memnuniyeti yok. A101 çok sıkıntılı. Lütfen arızalı televizyonları satmayın. Barış B******* (055*********62), Gülden B******* (054********72).

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
20 Ocak 2025 14:06

A101den Aldığım Arızalı Televizyonun Değişimi Gecikiyor

Doğukan
30 Nisan 2025 14:26
A101den Aldığım Arızalı Televizyonun Değişimi Gecikiyor

Satın Aldığım Televizyonun Arızası Sonrası Değişim Ve İade Sürecinde Mağduriyet Yaşıyorum

Gıyasettin
22 Temmuz 2025 20:04
satin-aldigim-televizyonun-arizasi-sonrasi-degisim-ve-iade-surecinde-magduriyet-yasiyorum-1.jpg

A101 İade Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet Ve Bekletilme

Ayten
03 Haziran 2025 17:05
Fidan sonuçtan hiç memnun değil

Fidan
26 Temmuz 2024 18:50