A101 Mağazasında Etiket Ve Kasa Fiyatı Uyuşmazlığı

A101 Mağazasında Etiket Ve Kasa Fiyatı Uyuşmazlığı
05 Kasım 2024 17:55

A101 mağazasında 05 kasım 2024 tarihinde saat 17.20 de gittiğim mağazada etiket fiyatı indirimde 1614₺ olan Samsung Galaxy fit3 akıllı bileklik kasada 1899₺ çıktı. Etiket fiyatı farklı kasa fiyatı farklı ürün satmak suçtur. Etiket fiyatından satış yapılmadı. Şikayetçiyim. Ticaret kanununa aykırı iş yapan firmayı ayrıca CİMER üzerinden de ticaret Bakanlığına şikayet edeceğim. Bu durumu mağaza müdürüne söyledim müşterinin haklı olmadığını söyledi. İsmi F**** hanımmış şikayet edeceğim deyince de. Mağaza müdürü C**** bey deyip çağırdı. Meğer mağaza müdürü benim diye yalan söylemiş. O da ticaret Bakanlığına şikayet edeceğim deyince yapacak bir şey yok sonuçta cebimizden vermiyoruz ki dedi. Mağaza adresi Yedi Eylül, Cumhuriyet CD. No:106, 45000 Turgutlu/Manisa

01 Şubat 2025 10:50

Mağaza müdürü yorum yaparak sataşmaktır

Yorumlar (5)

Cavit

Gereksiz konuşuyor o yüzden bak keyfine hadi aldın saati istediğin fiyata güle güle kulan 😂

Cavit

Sorun değil öyle küçük şeylerin peşinden koşacak kadar daha düşmedik Allah'a şükür 😅😅

200 ₺ yi kasaya bırakışını unutma

Cavit

Yukarıdaki şahsin söyledikleri gerçeği yansıtmamaktadır etiket sorunu ile olana mağduriyeti o gün içerisinde giderilmiştir konuyla ilgili belge bilgi ve kamera kaydı mevcuttur fiyat farkı zabıta ile tutanak tutularak farkı ödenmiştir konuyla ilgili yalan beyan vermek ve açık adres kişisel hak ve veri gizliliğini ihlal ettiği için kendisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur yalan beyan ve kişisel bilgi ihlali edildiği için

Özgür

Zabıta geldiğinde 1614₺ fiyattan vermek zorunda kaldın! Burada söylenen her şey doğru. Sen önce suç nedir onu öğren. Çok korktum savcılığa suç duyurusunda bulundun diye. Buradaki ikrarın kayıt altına alındı. Bir insana yalancı diyecek kadar... Gerek yok.

Güray
13 Ağustos 2024 13:52
A101 Mobil Uygulamada, Ürünlerdeki Fiyat Farkı
A101 Mobil Uygulamada, Ürünlerdeki Fiyat Farkı
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Orçun
01 Haziran 2024 19:08