Ceren sonuçtan hiç memnun değil

A101 Hadi Veresiye Limitinin Gözükmemesi

Ceren
03 Eylül 2023 17:57

Ben 2 ay önce A101 hadi üyeliğimi oluşturdum. Tam onaylı hesap olabilmek için kimlik doğrulamada hata verdi. İPhone 14 Pro max kullanıyorum yani kamerada sorun olması imkansız başka biri için farklı telefondan denedim onun da yüzü tanınmadı. Çağrı merkeziyle iletişime geçtim İsme özel Hadi Mastercard alın dediniz. Onu da aldım. Sizin 17 Temmuzda kuryeye verdiğiniz kart için 1.5 ay boyunca hem sizin hem de kargo firmasının peşinden koştum. 750 TL veresiye limiti tanımlandınız kartım elime ulaşmadığı için kullanamadım. Kart 1 Eylül Cuma günü akşam saat 21.30da elime ulaştı. Kartı teslim alır almaz uygulamaya girdim 750 TL veresiye limitim hala duruyordu. Ertesi gün öğleden sonra uygulamanıza girmeye çalıştım beklenmedik bir hata oluştu dedi uygulamaya giremedim. Bugün bakıyorum veresiye limitim yok. Bankalar bile verdiği limiti geri almazken siz kimsiniz? Kredi risk skoru falan diyecekseniz hiç demeyin çünkü temmuzdan beri Findeks puanım da yükselmiş durumda. A101e gidip alışveriş yaptığımda limit göremedim bu nasıl saçmalık? Tabii kartı aldım, bu limiti kullanacak iptal edelim dediniz. Zorla kart aldırdınız. Durum hemen düzeltilmezse başta Hadi Gold üyeliğimin, hadi hesabımı ve hadi mastercard kartımı kapatıp akabinde de zorla kart verdiğiniz ve mağdur ettiğiniz için Tüketici Hakem Heyeti ve Tüketici Mahkemesi dahil bütün yasal haklarımı kullanacağım.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
06 Kasım 2023 14:32
Özgür sonuçtan memnun değil

Özgür
17 Temmuz 2024 20:45
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Nur
09 Kasım 2023 11:42
A101 Hadi Ve AGT Kurye İle Sorun Yaşadım Şikayetçiyim Çözüm Bekliyorum
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
13 Aralık 2024 12:12