Zehranur sonuçtan hiç memnun değil

A101 Ayakkabı Alışverişimde İki Tane Sol Tekini Gönderdi

A101 Ayakkabı Alışverişimde İki Tane Sol Tekini Gönderdi
01 Ekim 2024 18:22

A101 online'dan sipariş verdiğim New Balance ayakkabıların iki tane sol tekini göndermişler. 6300 TL lik ürün almışım bir zahmet özen gösterseydiniz keşke. Müşteri hizmetlerini arıyorum 10 dakika bekliyorum bana iade edebilirsiniz diyorlar? Hadi ya aklım yoktu benim, sizin bir hatanız var ortada. Değişim talep ediyorum öyle bir seçenek yok diyor, param yok iade yapılana kadar ayakkabı tükenirse ne olacak diyorum, ama umurlarında değil. Hatanızın arkasında durun biraz, hatanız var müşteriyi kazanmaya çalışmak yerine uğraştırıyorsunuz. Artık markalar o kadar gevşemişler ki hiçbir sorunu çözmek adına bir adım dahi atmıyorlar, umarım bu politikalarınızla satışlarınıza devam edebilirsiniz çünkü biraz zor görünüyor.

05 Ekim 2024 14:25

Uğraşmaya devam ediyorum 4 gündür ürünü iade edemiyorum. İade kodu verilmiyor aradığımda mailinizi kontrol edin diyorlar. Ya gerçekten bin pişman ettiniz alışveriş yaptığıma. Hem siz yanlış ürün göndereceksiniz, hem ben günlerce iade kodu almak için uğraşacağım, hem de kalkıp bir de kargoya götüreceğim. Teşekkürler gerçekten tövbe ettirdiniz, bir daha online'ı geçin marketinin kapısının önünden geçmem.

Arda

Ben de A101'den New Balance almayı düşünüyordum. Sizin yaşadığınız sorunu görünce vazgeçtim. Ayrıca sattıkları new balanceler orijinal mi ondan da emin değilim. Piyasadan ucuza satıyorlar. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür.

Zehranur

Merhaba öncelikle teşekkür ederim. Yaşadığım olaydan sonra aynı model ayakkabıyı kendi mağazasından aldım, yan yana kıyaslama imkanım oldu ve orijinal olduğunu düşünüyorum. Fakat aynı durumun tekrarlanıp tekrarlanmaması konusunda yorum yapamayacağım :(

Emre
11 Eylül 2023 12:51

Gülhan
25 Eylül 2024 06:55
Şemsi sonuçtan hiç memnun değil

Şemsi
18 Eylül 14:05