Ziraat Kredi Kartı Provizyon Sorunu

Ziraat kredi kartı provizyon alamadı hatası veriyor. Gecikme de borç da yok. Kaç gündür aynı hatayı alıyorum, çözüm de sunmuyorlar. Acil olarak çözüme kavuşmasını ve kredi kartı üzerindeki kısıtlamanın kaldırılarak kullanıma açılmasını istiyorum. Bahçelievler Kocasinan Şubesi.

16 Ekim 2024 15:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Rukiye
17 Ekim 2024 14:57

Sorun çözülmedi kredi kartını kullanamıyorum... Sizin yapacağınız müşteri memnuniyetini... Kendi kafalarına göre kredi kartını kapatıyorlar.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Kullanım Sorunu

Ziraat Bankası Platinum kredi kartımdan provizyon alınamadığını söylüyor. Kredi kartımın tekrar kullanıma açılmasını ist...

Ziraat Bankası Kredi Kartı Kullanım Sorunu
1 Destek

Kredi Kartı Borcu Ödendi, Limit Hatası Devam Ediyor

"Sorun çözüldü teşekkürler"

Kredi Kartı Borcu Ödendi, Limit Hatası Devam Ediyor

Ziraat Bankası Kredi Kartı Nakit Avans İşlem Kısıtı!

Ziraat Bankası kredi kartı nakit avans işlem kısıtı var kaldırılamıyor müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olmadılar. L...

Ziraat Bankası Kredi Kartı Ücret İadesi!

Ziraat BankasıKredi Kartı Ücret İadesi!

Hacer
Ziraat Bankası İzinsiz İşlem Yapılması!

Ziraat Bankasıİzinsiz İşlem Yapılması!

Çağla
Ziraat Bankası Kredi Kartım 2 Haftadan Fazla Süredir Acentede Olmasına Rağmen Gelmedi!

Ziraat BankasıKredi Kartım 2 Haftadan Fazla Süredir Acentede Olmasına Rağmen Gelmedi!

Tunahan
Ziraat Bankası Zeynep Kamil Şubesinden Şikayetçiyim!

Ziraat BankasıZeynep Kamil Şubesinden Şikayetçiyim!

Emine

Öne ÇıkanKonular