Ziraat Bankası Ziraat Kartımdan Hiç Yapmadığım Bir Alışveriş İçin Para Çekilmiş!

20 Mart 2024 17:09

Hiçbir bilgim olmadan Ziraat bankkart kredi kartımdan 1495 TL tutarında getir 'den para çekilmiş. Getir ile görüşüyorum bizim sorunumuz değil bankanın problemi diyor. Banka ile görüşüyorum döneceğiz diyorlar. Kartımı kapattırdım işleme itirazda bulundum hiçbir gelişme yok. Bu güvenlik açığının sebebi her kimse derhal çözüm sunmalı. Getir siparişlerimin kontrolü sağlansın, kesinlikle bu tutarda o tarihte o saatte bir harcama bulunmamakta. Buna rağmen hesabımdan çekilen 1495 TL'nin derhal tarafıma ödenmesini istiyorum. Aksi halde getir ve banka hesabımdaki kanıtlarla Tüketici Hakları'na başvuracağım.

04 Haziran 2024 23:45

Ziraat Bankası aylardır yeni kartımı göndermiyor. Adreste bulunmama adres değişikliği gibi saçma bahanelerle kartıma el koydular resmen. Üstelik hesabımdan çekilen 1500 TL lik bana ait olmayan bir harcama var, itirazda bulundum aylardır çözüme ulaşmadı hiçbir bilgi verilmiyor.

Ek
20 Mart 2024 17:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Mart 2024 17:08

20 Haziran 2023 09:47
Ziraat Bankası Ziraat Kredi Kartımdan Haberim Olmadan Para Çekildi
Berna sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 09:01

18 Ocak 2024 21:17
Emine sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 00:21

11 Mayıs 2024 23:37