Ziraat Bankası Ziraat K Kartı Ekstre Statüsü Uygun Değil Nedeniyle Taksitlendirmemesi

17 Mart 2024 04:22

Birkaç gün önce Ziraat kredi kartı ile yaptığım harcamayı taksitlendirmek istediğimde fotoğraftaki gibi ekstre statünüz uygun değildir diye bir hata alıyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda bunun 6 yıl önce kullandığım kredi kartının borcunu geciktirmem olduğunu söyledi. Ben o kartın borcunu ödeyip 6 yıl önce de kapatmıştım. Ta 6 yıl önceki borcu geciken ve kapatılan kart benim şu an taksitlendirme yapmamı nasıl etkileyebiliyor? 3 gün sonra ekstrem kesilecek ve kesilmeden önce bu ekstre statüsü uygun değildir sorununun çözülmesini ve kredi kartımın borç taksitlendirmesi yapılabilir hale getirilmesini talep ediyorum. Eğer yapılmazsa kredi kartımı tekrar kapatıp bir daha Ziraat Bankasından hiçbir ürün kesinlikle kullanmayacağım.

17 Mart 2024 04:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Osman
19 Mart 2024 18:53

Yarın ekstrem kesilecek ve bankanızdan tarafıma hala hiçbir geri dönüş yapılmadı.

Ziraat Bankası Ekstre Statünüz Uygun Değildir Uyarısı

08 Nisan 2024 21:49
Ziraat Bankası Ekstre Statünüz Uygun Değildir Uyarısı

11 Ağustos 2024 15:23
Ziraat Bankası Taksitlendirme Hatası Acil Çözüm

14 Ekim 2024 20:02
Ziraat Bankası Kredi Kartı Taksitlendirme Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Erişimsizliği

16 Mart 2024 05:18
Ziraat Bankası Kategorileri