Ziraat Bankası Yazarkasa Postan Hesaba Yatmayan Tutar

27 Kasım 2023 13:57

Merhabalar
Ben 2019 yılından beri Ziraat bankasıyla çalışan bir esnafım. Şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadık Ziraat bankasıyla ta ki 22 Kasım 2023 e kadar. İşyerimde kullandığımız yazarkasa pos cihazından 22 ve 23 kasın tarihlerine ait işlem yapılıp toplamda 2700 küsur tutarında çekim yapılmış olmasına rağmen para hesabıma yatmadı. Pos merkeziyle defalarca görüştüm onlar şubeye paslıyor şube onlara paslıyor. Pos merkezindeki arkadaşların dediğine göre hatalı bir işlem yapılmış olsa veya çekilememiş olsa hatalı işlem olarak görülür ki öyle bir kayıt da yok. Eski gün sonu raporlarını da günlük olarak atıyoruz elimizde mevcut değil bu durumda bir çözüm istiyorum en kısa zamanda 2700 TL havaya uçtu resmen. İşlem yapılıp gün sonu alınabiliyorsa posla ilgili bir sıkıntı yok sizin online bağlantınızda bir sorun var ki hesapta para görünmüyor. Çözüm üretilmediği takdirde en kısa zamanda bankanızla ilişiğimi keseceğimi belirtmek isterim. Sistemsel bir sıkıntı yaşadığınız ortada bunu da küçük esnaftan çıkarmayın lütfen zaten pos komisyon ücretleri yeteri kadar belimizi büküyor bir de hatanızı kabul etmeyip müşteriyi zor durumda bırakmanız sizin gibi bir kuruma yakışmıyor. En kısa sürede çözüm bekliyorum

27 Kasım 2023 13:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Mayıs 2024 18:10
Ziraat Bankası Pos Destek Yetkilisine.

Ziraat Bankası Verifone Pos Problemi!

27 Ocak 2024 12:54
Ziraat Bankası Verifone Pos Problemi!
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası'ndan Bilgilendirme Yapılmadan Pos Kullanım Ücreti Kesintisi Ve İade Sorunu

26 Haziran 2025 17:18
ziraat-bankasindan-bilgilendirme-yapilmadan-pos-kullanim-ucreti-kesintisi-ve-iade-sorunu-1.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Pos Cihazı Sorunları Ve İlgisiz Teknik Destek

11 Mayıs 2025 03:40