Ziraat Bankası Kullandırılmış Tarım Destek Kredisi 13,5 Ten 30,48 Çıkarılmıştır.

18 Eylül 2023 14:404.005

29/11/2022 Tarihinde Şube kodu:39 olan Alanya Merkez şubesinden endeksli taksitli tarım destek KREDİSİ24 aydan uzun adı altında 4 yıl vadeli yılda 1 ödemeli %13,5 faiz oranı ile 500.000 TL kredi çektim.
18/09/2023 tarihinde Ziraat Bankası internet şubesinde giriş yaptığımda faiz oranının %30,48 olarak değiştiğini gördüm. Bu faiz oranlarıyla çiftçiye destek kredisi değil, elindeki üretim yaptığı tarlaları icra ile elinden alırsınız.
Sonuç: 29/11/2022 tarihinde kullandırılan faiz oranı %13,5 olarak kullandırılan kredinin faizi nasıl olur da 10 ay sonra ödeme tablosu ve faiz oranı değiştiriliyor?
Talep: Kredi çekildiği tarihte %13,5 faiz oranının ve ödeme planının aynı tutarda kalmasını önemle rice ederim. Kredi kullanımı yapıldıktan sonra faiz oranları özel bankalarda dahi değişmemektedir.

18 Eylül 2023 14:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Kasım 2023 09:23
Eki aç

Tarım destek kredilerine güncel faiz uygulanıyor. 2022 yılında 13.50 den çektiğim kredi güncellenecek 39.36 oldu. Bu kredileri çekerken Çiftçi olarak iki defa düşünmemiz gerekiyor!

18 Mart 2025 21:45

Aynı şeyden bende sorunluyum, ödemem var tüm krediyi kapatacağım. Diğer sene ödemem düşer mi düşmez mi bilmiyorum geçen sene ödedim bu sene düşer dedim düşmedi, sizin durumunuz nedir ona göre ödeme yapmayı düşünüyorum

18 Mart 2025 21:43

Merhaba hocam, ne kadar bir ödeme yaptınız 500 bin tl krediniz ile bu faiz oranında

Serkan
Serkan
21 Eylül 2023 19:53

Hocam hemen hemen benzer durumdan bende muzdaribim konuyla ilgili dönüş aldınız mi ne diyorlar

Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi

Ali
8 Ocak 2024 19:467.477

Ziraat Bankası, 20.05.2023 tarihinde yıllık %13.02 sabit faizle çektiğim çiftçi destek kredisini değişken faize çevirmiş...

Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi
4 Destek1 Yorum

Hasan
19 Mart 2024 15:3612.374

Ziraat bankasından 03/04/2023 tarihinde 250 bin tl lik çiftçi destek kredisi çektim. Banka temsilcim G***** Y***** faizi...

4 Destek5 Yorum

Ziraat Bankası Grup Mağduriyeti, Kredi Çekemiyorum Kendi Adıma

Ziraat BankasıGrup Mağduriyeti, Kredi Çekemiyorum Kendi Adıma

Halil
Ziraat Bankası Esenler Dörtyol Ziraat Tek Banko Çalışıyor!

Ziraat BankasıEsenler Dörtyol Ziraat Tek Banko Çalışıyor!

Zeynep
Ziraat Bankasından Kullandığım Ev Kredisini Ve Vergi Beyanını Sorunum