Esma sonucu yetersiz buldu

Ziraat Bankası Hesap Bakiyesi Tutarını Kullanamıyorum

Ziraat Bankası Hesap Bakiyesi Tutarını Kullanamıyorum
08 Mayıs 2024 01:49

Hesap bakiyemi kullanamıyorum. Kredi kartı asgari ödeme tutarımı da ödedim üstelik; ancak, hiçbir biçimde Ziraat Bankası kartımın hesap bakiyesi kısmını kullanamıyorum. Daha önce de bu şikayeti dile getirmiştim ve sizler sorunu hemen çözmüştünüz.

12 Haziran 2024 18:12

KMH kısmından alışveriş yaptığım zaman iade tutarı kartıma hesaba değil direkt geri KMH kısmına yatıyor. Haliyle bende bu tutarı kullanamıyorum bunun düzeltilmesini ve iade aldığım tutarın hesabıma kullanılabilir bakiye olarak geçmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

12 Haziran 2024 18:03

12 Haziran 2024 13:45

12 Haziran 2024 13:37

KMH kısmından alışveriş yaptığımda iade hesabıma yatmak yerine direkt KMH ger çekiyor oranın hesabıma yatmasını istiyorum. Ancak yatmıyor ve asgari tutar borcumu da ödedim ona rağmen tutar sadece KMH ye yatıyor. Alışveriş iademin hesabıma yatmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim

09 Mayıs 2024 01:33

Ziraat Bankası öğrenci kartım aylık tahsilat borcunu çektikten sonra kartla ben alışveriş yapabiliyordum ancak ona bloke konulmuş kartımda para olmasına rağmen ve kk borcumun asgari ödeme tutarını ödememe rağmen kullanamıyorum ve para sıkıntısı da çekiyorum cidden anlamıyorum bu sıkıntının çözülmesini istiyorum. Öğrenci kartına bloke koymak nedir

1715207613274.img-0026-81.jpg
08 Mayıs 2024 01:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

31 Mart 2024 01:57

01 Şubat 2024 22:17

23 Ekim 2023 13:13
Esra sonuçtan memnun

19 Mart 2024 12:26
Ziraat Bankası Hesabıma Bloke Koydu
Alper sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 17:16

Ziraat Bankası Kategorileri