Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Faizsiz Kredi (Tarımsal Sulama Sistemi İçin)

01 Aralık 2023 21:06

2022 Kasım ayında Elazığ Baskil ilçesinde bulunan köyümüze tarımsal sulama sistemi yapmak için 235.000 lira faizsiz kredi kullandık Ziraat Bankası'ndan. İlk 1 yıl ödemesiz 7 yılda ödemeli olarak. Ancak depremden dolayı ödememizin bir yıl ertelendiği söylenildi. Ki ödeme tarihinden önce de kaç defa bankaya gidip sormamıza rağmen. Fakat bu ödememizin ilk taksit ödeme tarihi olan 30 11 2023 günü hesabımızdan taksit tutarı olan 33.571 liralık kredi kullandırmışlar. 1489+133 lira bu kredinin faizleri olarak kesilmiş. 658 lira da bu kullandırdıkları kredinin hayat sigortası olarak kesmişler. Yani güya taksidimizi depremden dolayı 1 yıl ertelediler. Ama ertelemeseydiniz daha iyiydi. Bizim bu krediyi kullanmamızdaki en büyük etken faizsiz olmasından dolayıydı. Şimdi siz depremden dolayı ertelenen borcumuz için neden ödeme günümüzde bize kredi kullandırıp ve bir de bu kredinin faizleri hayat sigortası kesiliyor. Yani bunu neye göre yaptınız bizden bir dilekçe aldınız mı? Bize sordunuz mu bu nasıl bir bankacılık anlayışı? Bu konuyla ilgili ivedi tarafımıza dönüş yapılmasını istiyorum.

01 Aralık 2023 20:50

Hiçbir gelişme olmadı bir an önce dönüş yapılmasını ve çekilen faizlerin geri ödenmesini istiyorum

01 Aralık 2023 21:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Eylül 2023 12:48
Ali sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 11:47
Deprem Sonrası Ertelenen Kredide Faiz ve Ek Ücret Sorunu