09 Ocak 2024 10:48

Ziraat bankasından kredi kartından alışveriş yapmıştım. Asgarisini son ödeme tarihi gelmeden ödüyordum. 7 Ocak 2023 tarihinde hepsini tamamen ödedim. Borcum kalmadı. Bugün sabah bir baktım borç çıkarmışlar. Kafalarına göre bir de müşteri hizmetlerini arayınca da gecikme faizi bu, neyin faizi faizinde faizini alıyorsunuz? Bu ne oluyor 231, 90 TL bu nereden çıktı?

Bir kamu bankası da böyle yaparsa kâr amacı güderse ben hesap kesim tarihini geciktirmeden ödüyordum. Sıfır görünen borcum 8 Ocak 2023 tarihinde baktım,231,90 TL olmuş. Bu ne oluyor. Faizin de faizi mi bu?

Bu mesajda sabah tekrar yazdım yayınlanmamıştı. Ziraat Bankası mesaj gönderdi ama asgarisini öde ödedikten sonrada son ödeme tarihi gelmeden faizi de ekleyip tekrar borç çıkıyor? Nasıl olacak bu borç üstüne faiz bindirerek, yine borç çıkıyor. O ne olacak, ancak sürekli borç mesajı gönderiyor. Farklı farklı kelimelerle o parayı almaya çalışıyorlar.

Aycan
09 Ocak 2024 08:29
Ziraat Bankası Faizinde Faizi

Bu sefer borcu ödedim eğer tekrar borç çıkarsa CİMER'e Tüketici Hakem Heyeti'ne başka gereken yerlere şikayette bulacağım

09 Ocak 2024 10:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Aralık 2023 15:34
Ziraat Bankasına Faizin Faizini Ödemek

03 Nisan 2024 21:19
Ziraat Bankası Banka Hatasıyla Mağdurum: Kredi Ve Kart Borcu Karmaşası
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 21:32
Ziraat Bankası Kredi Kartı Taksitlendirmesi
Semih sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 21:45
Ziraat Bankası Kategorileri