Souel sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Bakiye Olmasına Rağmen Yetersiz Bakiye Demesi

20 Ocak 2024 17:45

Hesabımda param olmasına rağmen yetersiz bakiye uyarısı alıyorum. Bu olayın ilk yaşanışı da değil. Daha öncesinde de yaşandı ve bu üçüncü oluşu. Artık sorunu çözmeyi bir kenara bıraktım ve bankamı değiştirmeye karar verdim. Çok çok kötü bir hizmet anlayışınız var ve bunu düzeltmeye yönelik de herhangi bir şey yaptığınızı söyleyemem.

08 Şubat 2024 12:28

Ziraat Bankası'ndan Param olmasına rağmen Aliexpress'ten alışverişler yapmak istediğimde yetersiz bakiye diye problem ile karşılaşıyorum öncesinde de bazen yaşanıyordu ama geçiyor simdi ise Devamlı hep aynı hatayı veriyor kullanamıyorum başka kartlarla denediğimde oluyor ama Ziraat kartımla ödeme yapamıyorum

08 Şubat 2024 08:57

08 Şubat 2024 08:54

20 Ocak 2024 17:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Şubat 2024 14:38

13 Ocak 2024 16:44
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Hesaplar Karıştı: Yetersiz Bakiye Ve Değişen Ana Hesap Sorunu

06 Ocak 2025 13:36