Yataş Mağazadaki Teşhir Ürünleri Ve Eve Gönderilen Ürünler Farklı

Yataş Mağazadaki Teşhir Ürünleri Ve Eve Gönderilen Ürünler Farklı
29 Ağustos 2024 17:07

22.07.2024 tarihinde Ankara Gölbaşı Yataş mağazasından deneyerek, yumuşak ve rahat olması sebebiyle Zero Gravity model yatak satın aldım. Eve gelen yatak Zero Gravity modeli ile aynı görüntüye sahip. Ancak eve gönderdikleri yatağın mağazada teşhir ettikleri yatak ile teknik açıdan uzaktan yakından ilgisi bulunmuyor. Eve gelen yatak beton gibi çok sert. Halıda uyusanız daha rahat edersiniz. Yataş firması mağazada teşhir ettiği ürünlerin aynısını göndermiyor. Eve gönderilen ürünlerde çökme olmaması için gövdesini ve yaylarını bilinçli olarak sert olarak imal ediyor. Bu da satın aldığınız yatağın değil de beton kıvamında bir şey üzerinde yatmanız demek oluyor. Bu apaçık tüketiciyi yanıltmak ve ayıplı ürün satmaktır. Yatağın aşırı sert olması sebebiyle garanti süresi içerisinde çökme de olmadığı için Yataş firmasının başı hiç ağrımamış oluyor. Siz de tüketici olarak verdiğiniz para ile her sabah sırt ağrıları içerisinde rezil oluyorsunuz. Mağazaya gittiğinizde sorunu ifade ettiğinizde sizi müşteri hizmetlerine yönlendiriyorlar. Müşteri hizmetleri ise üründe deformasyon olmadığı için servis bile yönlendirmeye tenezzül etmiyor. Mağduriyetimizi yasal zemine taşıyacağız, Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri'ne güveniyoruz. İlgili şikayetler ayrıca CİMER aracılığı ile Ticaret Bakanlığı'na da iletilmiştir. Bu firmanın acilen bakanlık tarafından denetlenmesi gerekmektedir. Mağazada teşhir ettikleri ürünler farklı, eve gönderdikleri ürünler farklıdır.

profile profile
02 Eylül 2024 08:22 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

İlkem
İlkem

Bizde aynı konuda mağdur edildik ve hiçbir şeyi garantisini vermediklerini gördük müşteri hizmetleri de satış temsilcileri de bilgisiz kişiler

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
12 Kasım 2023 12:58
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilen Yatak Mağazadakiyle Farklı, Çalışanların Tutumu Ve İade Sürecinde Sorunlar Yaşadım

Kevser
17 Eylül 2025 16:04