Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 17:14

Yataş Bayrampaşa bedding mağazasından Ionic Energy adındaki yatağı çok severek memnun kalarak 4 sene boyunca kullandım son 3 4 aydır ise yatakta çökmeler ve yaylarında sıkıntı yaşamaya başladım. Yatağın yaylarını hisseder oldum. Yatarken dönerken yaylardan sesler gelmeye başladı. En önemlisi ise yattığımda bir on dakika sonrasında yaylardan dolayı sırtımda belimde kalçamda inanılmaz ağrılar oluşmaya başladı sabah kalktığımda asla doğrulamıyorum. Vücudumun omurgası inanılmaz bozuluyor. Yaylar ile ilgili yatakta bir sıkıntı yaşıyorum 10 yıl yataklarındaki yaylardan dolayı garanti var diyerek satılmıştı. Ama ilgili mağaza ürünün faturasını bana teslim etmedi eve teslim edildiğinde faturası ile gelir demişlerdi tabi gelmedi. İlgili dükkana giderek faturamı istedim el değiştirdikleri için veremeyeceklerini beyan ettiler. Çağrı merkezini arayın kendileri görür işleminizi garanti kapsamında hallederler dedi. Çağrı merkezini 2 Ağustosta arayıp kaydımı bıraktım ama hiçbir şekilde 2 ay geçmesine rağmen geri dönüş yapmadılar faturamı alamadığım için eve servis yönlendirmiyorlar. Kendileri yatağı aldığımı görüntülüyorlar ama faturası olmadığı için garantili işlem yapamayacaklarını söylüyorlar 2 aydır da beni oyalıyorlar. Ara sıra arayarak aciliyet bildiriyorlar ama hala bir çözüm yok. Yataktan memnun değilim yayları vücuduma batıyor. Bu şekilde yatmaya devam edersem fıtık oluşacağından korkuyorum resmen sağlıksız bir yatak. Şikayetlere bakıyorum bu yatakla ilgili çoğu kişinin 4. Yılından sonra bu tür şikayetleri oluşmuş. Bu ürün beni mahvediyor canımdan can alıyorlar adeta sabahları dövülmüş gibi uyanıyorum ve Yataş'ın asla umurumda değil bu durum. Yataş zaten benim için çoktan bitti bir sonraki alışverişlerimde asla seçmeyeceğim bir marka haline geldi. Benim mağduriyetimi söz verdiğiniz gibi 10 yıllık yay garantisi kapsamında çözmenizi bekliyorum. Faturamı gönderin ve şu yatağı yenisiyle mi değiştiriyorsunuz ne yapıyorsunuz bir an evvel çözün. Yatakta yatılamayacak kadar kötü bir halde şu an yatağınız. Yaylardan sesler geliyor ve batıyor yayların formları bozulmuş belli ki. 10 Yıl garanti veriyorsanız halledin artık şu işi. Hem bedenen hem de psikolojik olarak rahatsızım bu konudan ötürü.

Emre
12 Ekim 2023 13:54

Kendileri yardımcı olamayacaklarını beyan ettiler. Firma seçerken satış sonrası destek konusuna dikkatinizi çekerim. Bayileri mağazayı devrediyor ve ben ilgili sahiplerine ulaşamıyorum. Yataş firması yatağı ne zaman aldığımı biliyor ve garanti kapsamında değerlendiremeyeceklerini beyan ediyor. Çünkü faturam yok. Faturayı bayileri vermedi yatakla gelir dediler gelmedi. Tüm mağduriyet benim üzerimdeyken Yataş konu hakkında yardımcı olmuyor. Faturaya ulaşırız diye iki aydır beni neden beklettiler o da belirsiz. Şikayet sonrası fatura yoksa yardımcı olamayız demek ne kadar saçma. Sistemlerinizde alınma tarihi sipariş numarası vs gözüküyor. Müşteriyi mağdur etmemek yerine bu yöntemi seçiyorsanız artık bir şey denmez. Şimdi gidip diğer markalardan sipariş geçeceğim. Ve asla Yataş'tan bir iplik dahi almayacağım müşteri memnuniyeti yok.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
10 Ekim 2023 11:53

Suleyman
13 Ağustos 2024 22:58
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
18 Ağustos 15:29
yanlis-yatak-teslimati-ve-garanti-surecinde-magduriyet-1.pdf
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
30 Temmuz 19:04