Yataş Bedding Supreme Pedic Yatak Değişimi.

Yataş Bedding Supreme Pedic Yatak Değişimi.
13 Haziran 2024 21:23

İzmir Buca Tınaztepe Fakülte karşısındaki Yataş Bedding'den almış olduğum ve Smart Match uygulamasını kullanarak satın aldığım Supreme Pedic yataktan memnun kalmadığım için 120 gün içerisindeki değişim hakkımı kullanmak istedim. 13.06.2024 tarihinde değişim için evime gelen çalışanların tüketici haklarını ihlal etmesinden ve çalışan bir birey olduğum için evime gelen yetkili kişileri karşılayan anneme karşı yapmış oldukları rahatsız edici üslup ve tüketici haklarını ihlal eden davranışlarından şikayetçiyim. Gelen yetkili şahıslar, yatakta leke ve kıl olduğunu ifade etmişlerdir. Gelirken uğraşmamaları için çarşafları yatağın üstünden çıkartan anneme, 'Siz bu yatakta çarşafsız mı yatıyorsunuz, kıl var üstünde, ben bunu böyle alamam' şeklinde rencide edici kelimeler kullanılmıştır. Annem, yatak dolabını açıp çarşafları göstermiş ve yeni kaldırdığını ifade etmesine rağmen, 'Size mi inanayım, gördüğüme mi inanayım' şeklinde sert ve rencide edici ifadeler kullanılmaya devam edilmiştir. Buca şubesine bu durumu ilettiğimde görüştüğüm arkadaş, gelen kişilerin erkek olduğunu, temizlikten anlamadığını, kendi yatağının üstüne de kıl düştüğünü ve bunun normal durumlar olduğunu ifade etti. Kendisi, bu kişilerin üslubunun yanlış olduğunu da ifade edip onlar adına özür dilemiştir. Kurumun ürünü kabul etme şartlarının olması hiçbir şekilde bu çirkin üslubu haklı duruma çıkarmaz. Anneme karşı yapılan bu çirkin davranışın ivedilikle düzeltilmesini ve benim için hassas bir mevzuya dönüşen durumun telafisi için kullanmış olduğum yatağın acil bir şekilde değiştirilmesini talep etmekteyim. Ayrıca yatağın yüzeyinde tiftiklenme durumu söz konusu, bunun da incelenmesini talep ediyorum. Asla ve asla yaşanan durumu kabul etmiyorum.

14 Haziran 2024 09:43 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

18 Haziran 2024 12:29

Geri dönüş için teşekkür ederim, yatakta ciddi tüylenme, tiftiklenme var. Bu konunun dikkate alınmasını istiyorum. Yatağın değiştirilmesini talep ediyorum.

Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Supreme Pedic Yatak Değişim Talebi

Durmuş
13 Mart 2024 15:14
Sadık sonuçtan memnun

Sadık
04 Ocak 2024 12:46
"İlginiz için teşekkür ederim."
Mehlika sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve İletişim Eksikliği Mağduriyeti

Mehlika
23 Aralık 2024 21:02

Elifnur
06 Haziran 2024 19:39
Yataş MASKO Şubesi Yatak Ve Baza Ayağı Değişim Süreci Şikayet
Dicle sonuçtan hiç memnun değil

Dicle
20 Kasım 2024 17:39