Erkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 20:13

Merhaba,
2 hafta önce Yataş Bedding Yenibosna mağazadan Yataş marka 120x200 cm Dream Line Baza +başlık+yatak seti aldık. Ürün hızlı bir şekilde 3 günde geldi ve ekip hızlıca kurup gitti. Fakat daha kullanmaya nasip olmadan 5 saat sonra bazanın altını doldurup kapatmaya çalışırken resimlerde görüldüğü gibi sağ tarafta amortisör makas bölgesinde Metal çerçeve büyük ihtimal videoda da göründüğü gibi gevşek bırakılan civata ve somundan ötürü bloke olan makastan dolayı resmen Yamuldu ve üstündeki incecik sunta da kırıldı!. Sonuç Büyük hüsran.!
Tabi hemen Yataş müşteri hizmetleri arandı. Dosya açıldı ve 6 gün sonra?! Servis ten yetkili geldi ve tabii ki Tüketici hatası dedi! Neymiş efendim... Emniyet kilidi takık iken kapatmaya çalışılmış -- ki böyle bir şey yok! Yıllarca Bazalı yatak kullanıyoruz ve kilit takılı ise kapatılmaz diye biliyoruz!
Ayrıca Yıllarca Yataş marka baza yatakları satın alıp kullanıyoruz. Ailecek ve üşenmeyip 8 yıl önce alınan Yataş bazanın çerçevesini ölçüp. Kutu profilinin 40mm x20mm olduğunu gördüm. Ve üstündeki sunta kalın ve sağlam -- Taş gibi Mal yani.
Yeni alınan ve daha kullanmadan Yamulan baza çerçevesinin profili 30mmx20mm --yani tam tamına 10 mm inceltilmiş ve malum önceki Yataş kalitesi ve sağlamlığından eser kalmamış. Ayrıca üsteki sunta da ip incecik!
Mecbur kalarak 2350 TL (1750 TL çerçeve+600 TL servis ücreti) ödeyerek garantili ve daha kullanmadan yamulan Yataş baza çerçevesini ücretli değişimi için Horoz Lojistik ve Servis hizmetlerine sipariş verdim ve inşallah yakın zamanda gelip değiştirecekler.
Ödeme faturasını alınca da Yasal haklarımı aramak üzere başvuru yapmaya düşünüyorum ve bundan sonraki alışverişlerinde Yataş markasına sıcak bakmam mümkün görünmüyor!

profile profile profile
03 Aralık 2024 08:20 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

03 Aralık 2024 08:35

Umarım Çözüm merkezi gerçek çözüm üretmek, müşteri memnuniyetini sağlamak ve mağduriyeti gidermek için aksiyon alacaktır. Prosedür gereği dosya kapatmak için değil!

Gülçin sonuçtan çok memnun

Gülçin
24 Haziran 2024 05:07
Yataş Baza Demiri Yamuluyor
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
06 Ekim 2024 19:00
Yataş Baza Kalitesizliği ve Yüksek Servis Ücreti Sorunu

Yataş'ta Bel Ağrısı Ve İade Sorunu: Müşteri Memnuniyeti Nerede?

Buket
04 Şubat 2025 10:35