Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Ve Allianz Tarafından Habersiz Kesilen Para Ne?

21 Mayıs 2024 00:32

2023 yılı ağustos ayında devlet memuru olduğumuz için maaş ödemeleri Yapı Kredi bankasıyla yapıldı. Maaşımı aldığımda birkaç ay boyunca maaşımdan belirli bir tutarın kesildiğini hiç fark etmemiştim. Birkaç ay sonra maaşımdan 400 TL kesildiğini fark ettim. Bankayla bu konuda konuştuğumda Allianz Sigorta tarafından kesildiğini söyledi. BES kesintisi değil, gruba bağlı bireysel emeklilik adı altında kesinti yapılıyor. Yapılan kesinti tutarı 3200 TL toplamda. Benim böyle bir kesintiden haberim yok Allianz'a böyle bir başvurum bulunmuyorken bu kesinti nasıl yapılıyor. Bankayı arıyorum Allianz'a yönlendiriyor, Allianz'ı arayınca bankaya yönlendirme yapıyor. Bir de bunu iptal edersem kesilen paramı geri iade alamıyorum paramda gidiyor. İzinsiz bir şekilde Yapı Kredi ve Allianz böyle bir kesintiyi nasıl yapar? Bana maaş kartımı ala bilmem için imzalar attırıldı, bu imzaların arasına sözleşmeyi haber vermeden imzalatıldı mı? Ortada sözleşmemde yok bu para neye göre kesiliyor?

Zeynep
Zeynep
04 Haziran 2024 23:17

Yapı Kredi Bankası'ndan veya başka bir yerden arayan soran yok. Müşteri değeri yok galiba.

20 Ocak 2025 17:19
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Başlatılan BES Sözleşmesi Ve İade Edilmeyen Kesinti

28 Ağustos 2025 17:57

24 Şubat 2025 15:29
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 12:14

BES İptalinde Birikimimin Tamamı Kesildi, Bilgilendirme Yapılmadı