Yapı Kredi Kişisel Güvence Poliçesi

28 Temmuz 2024 20:58

Yapı Kredi'den bir yıl önce bir kredi çekmiştim. Bununla ilgili mecburi olarak yapılan kişisel güvence poliçesi mevcuttu ve bunun bilgilendirmesini yapmadan otomatik güncellemeye alınmış. Bunu, Yapı Kredi'den gelen 'Poliçeniz 28/07/2024 tarihinde 1020 prim tutarı ile peşin olarak yenilenmiştir' mesajı ile öğrendim. Benim hesabımdan benim onayım ve bilgim olmadan nasıl para çekilebilir? Müşteri hizmetlerini aradığımda, krediyi çekerken bununla ilgili de otomatik güncelleme için onay imzamın olduğu söyleniyor. İnsanlar bilgisi olmadan, sözde kredi için gerekli olan poliçe kredi bittiği halde nasıl tekrar güncellenir? Bu şekilde, üstelik 1 ay önce sözde poliçe kapsamı içerisinde olan ücretsiz check-up ve diş muayenesi için Alyans Sigorta'yla diş randevusu alabilmek için tam 15 kez aradım. Ulaşamayıp hat düşmelerini sayarsak bu sayı 30'a da çıkabilir. Sürekli yanlış operatöre aktarılarak oyalandım ve en son bir müşteri temsilcisiyle görüşebildim. Talebimin alındığı, randevu için bana dönüş yapılacağı söylendi. Durumun acil olduğunu, dişimin ağrıdığını söyledim. Mecbur randevu biriminin aramasını bekleyeceksiniz dediler ve bir ay oldu. Randevu için geri dönüş yapılmadı. Paramı geri istiyorum, şikayetçiyim.

Ilgın sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 19:07
Yapı Kredi Bankası Bir Türlü Yenilenemeyen Sigorta

06 Kasım 2024 13:15
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 08:42
Yapı Kredi Bankası Onaylanmayan Kredi İçin Benden 5237 TL Aldı

06 Temmuz 2024 03:10
Fevziye sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Promosyon Ödemesi Aylardır Yapılmıyor Mağduriyetim Artıyor

02 Ekim 15:07