Gökalp sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Crystal Kart Yıllık Ücret İptal Edilmemesi

09 Nisan 2024 09:54

Yapı Kredi Crystal Kart yıllık üyelik ücreti iptalini istiyorum. Yıllardır Yapı Kredi Bankasının Platinum kartlarını kullanıyorum. Her yıl üyelik ücreti hemen iade edilirdi. Bugün ekstredeki ücreti gördüğüm anda müşteri hizmetlerini aradığımda %50'si iade edilebileceği bilgisi verildi. Telefonla çözemeyeceğimi anladım, şubeye de yazılı dilekçe verdim. Sikayetvar.com sitesine de başvurmak istedi. Sonuç olarak alınan bu ücretin ivedi bir şekilde iade edilmesini istiyorum. Eğer iade edilmeyecekse bankayla olan tüm ilişiğimi (yatırım, iş yeri pos makinesi üyeliği, tüm kredi kartları vd.) ne yazık ki kesmek zorunda kalacağım. Ayrıca hukuki başvurularda da bulunacağım. Bugün değerlendirilip mümkünse arayarak bilgi verilmesini istiyorum.

17 Nisan 2024 12:04

Çok değişmiş bu banka. %50 iade etme durumu oldu. Bir de koşul sunuyorlar. 18 senedir bankayla çalışıyorum. 6 ay kapatmama koşulu koydular. Hiçbir şekilde önermiyorum bu banka ile çalışılmasını.

19 Nisan 2024 09:32

Ne yazık ki bu banka gerçekten müşteri memnuniyetini hiçe sayıyor. Muayenehane hekimi olarak pos cihazı anlaşmam da Yapı Kredi ile idi. Gece bir mail gördüm. Şimdi de komisyon oranını 0.99'dan 2.6'ya çıkarmışlar. Bu bankayla çalışmak isteyenler umarım şikayetimi ve mesajlarımı görürler.

12 Aralık 2024 10:36

Crystal kartı iptal ettim ve Yapı Kredi pos anlaşmamı sona erdirdim. Pos için de başka banka ile devam ediyorum. 1 müşteri daha kaybettiler.

04 Şubat 15:17

06 Haziran 2024 19:09
Dr. sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 03:01
Burak sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 17:40

04 Nisan 12:02