Recep sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Crystal Kart Limiti Hakkında

30 Mayıs 2024 18:41

Merhabalar,
Bir sene önce arkadaşım Crystal kart kullanmamı tavsiye etti. Zaten Yapı Kredi Bankası kredi kartın kullanıyordum ve bu karta başvurumu yapmak istedim ama belli bir limit gerekçesiyle başvuru yapamadım. O zaman 250 bin ₺ limit isteniyordu. Neyse ben geçen bir yılda bankada yaptığım işlemleri arttırdım, yatırımlar yaptım. Bir dönem sonra limitim artı ama bu sefer kart başvurusu için 300 bin ₺ limit istendi ve banka benim limitimi bu limitin biraz altında tuttu. Daha sonra kart limit şartı 400 bin ₺ oldu. Ve banka yine benim limitimi bu limitim bir tık altında tuttu. Kısacası banka bu karta başvuru yapmamam için limitimi gereken seviyeye çıkartmadı. Çok yakın zamanda kredi kartımın limitinin arttığını gördüm ve Crystal karta başvurmak istedim. Bu sefer aradığımda ise bu karta başvuru yapmak için tam 800 bin ₺ müşteri limitinin olması gerektiğini öğrendim. Banka tam bir sene boyunca benim kredi kartı limitimi hep geriden getirdi. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde evet haklısınız bizimle 14 yıldır çalışıyorsunuz gibi şeyler söylendi. Yani benim bu kartı almam için bankanın maaş müşterisi mi olmam gerekiyor? 800 bin ₺ dediğiniz limit şu anda asgari ücretin 40 katından daha fazla. 14 yıldır çalıştığım ve devamlı yatırımlar yaptığım bankanın bu şekilde davranılması hiç kabul edilebilir gelmiyor bana.

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Limitimi Düşürmeme İzin Vermiyor!

13 Mayıs 2024 15:27
Taha sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 17:45
Övgü sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Limitim Haksız Yere Düşürüldü

24 Aralık 2024 14:36
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi'de Kart Limiti Sorunu

11 Şubat 12:19