Övgü sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Limitim Haksız Yere Düşürüldü

24 Aralık 2024 14:36

Yıllardır Yapı Kredi Bankası müşterisiyim. Platinum kredi kartımın müşteri limiti yüksekti. Ben kredi kartı limitimi, harcamalarımı kontrol altında tutmak için müşteri limitimin altında bir tutara düşürüyor, ihtiyacım olması halinde de müşteri limitime kadar dilediğimce artırıyordum. Dün yine aynı işlemi, yani kredi kartı limitimi yükseltmek istediğimde, müşteri limitimin kredi kartı limitine düşürüldüğünü ve artırılamayacağını mobil bankacılık uyarısı ve gelen SMS ile öğrendim.

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise bunu kendimin yaptığını, limitimin bu kadar olduğunu, başka bankalardaki limitlerimi düşürdüğümde ancak banka isterse tekrar yükseltebileceğimi söylediler. Ancak ben müşteri limitimi düşürecek bir işlem yapmadım, sadece kredi kartı limitimi bana belirlenen sınır içerisinde düşürdüm. Gerçekleştirmediğim bir işlem için kazanılmış hakkıma haksızca el konuldu. Mağdur edildim.

Ben ki yıllardır bu bankanın maaş müşterisi, normal müşterisi olarak borcunu günü gününe ödemiş, hiçbir zaman kara listeye düşmemiş bir vatandaşım. Dürüst olduğum için mi bu şekilde cezalandırıldım anlayamadım. Bu şekilde mağduriyet yaşamak istemiyorum. Acilen gerekli kontrollerin sağlanarak kazanılmış hakkımın verilmesini, limitimin tekrar yükseltilmesini talep ediyorum. Aksi halde bu kredi kartını kullanmaya devam etmeyeceğimi bildiriyorum.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 11:38
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Limitimi Düşürmeme İzin Vermiyor!

13 Mayıs 2024 15:27
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 14:25
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Usulsüz Limit Artışı.

05 Haziran 2024 14:04

Yapı Kredi Bankası Kategorileri