04 Eylül 2024 20:48

2011 yılında iflas ettim. Yapı Kredi Bankası'na kredi ve kredi kartı bir miktar borcum vardı. Borçlarımı ödedim. Yapı Kredi Bankası'ndan kredi kartı da çıkarttım fakat internet bankacılığından birçok işlemde 'Bu işlemi yapmaya yetkiniz yok' uyarısı yapıyor. İnternet bankacılığından sadece hesap bakiyemi görebiliyorum. Kredi kartı borcumu bile ödeyemiyorum. Her borç ödemek istediğimde telefon bankacılığını aramak zorunda kalıyorum. Konu ile alakalı muhatap bulamıyorum. Defalarca şubeye gittim, telefon bankacılığından şikayette bulundum fakat kimse ilgilenmiyor.

30 Eylül 2024 22:29

İyi çalışmalar 2011 yılında iflas ettim ve uzun zaman borcumu ödeyemedim ve bir süre önce bütün bankalara olan borçlarımı kapattım sonrasında Yapı Kredi bankasından 1800 TL kredi kartı ve Akbank dan 15000 TL olan 2 kredi kartı çıkarttım Yapı Kredi bankasına olan tüm borcumu kapatmama rağmen internet bankacılığından sadece hesap bakiyemi görebiliyorum kredi kartı borcumu bile ödeyemiyorum bütün işlemlerde bu işlemi yapmaya yetkiniz Yok diyor CİMER aracılığı ile en sonunda bir cevap aldım fakat onda da borcunu var deniyor ekteki fotoğraflarda görüldüğü üzere bankanıza ait borcumu kapattım avukatınız icra dairelerine yazı gönderdi borç haricen alındı diye bende icra harçlarını ödeyerek düşümlerini yaptırdım ve Yapı Kredi dahil 7 bankaya fek yazısı gönderttim fakat bankanız borçlarımı ödememe rağmen falan internet bankacılığından kısıtlamayı kaldırmıyor

Fahri sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 21:14
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi İnternet Şubesine Uzun Süredir Erişim Sağlayamıyorum

23 Mayıs 17:48
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası İnternet Bankacılığını Kullanamıyorum. "bu İşlemi Y

11 Ağustos 2024 17:59
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 08:20
Yapı Kredi Bankası Kategorileri