Yapı Kredi Bankası 2 Ay Bekleyiş Sonrası Troy Kart Kapatma Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

26 Şubat 2024 19:05

Yapı Kredi Visa kart yerine kasım ayında Troy kart için başvuru yaptım. Kartın elime ulaşması 2 ay sürdü neredeyse. 12 ocakta Kuryenet aracılığı ile tarafıma ulasan kartı teslim aldım ve sözleşmede kuryenin gösterdiği her yeri doldurdum. 6 Şubatta sözleşme ulaşmadığı için kartın kapatılacağı ile ilgili mesaj aldım ve müşteri temsilcisine ulaşıp durumu anlattım gerekiyorsa şubeye gidip sözleşme imzalayabileceğimi söyledim ama gerek olmadığını talebimi aldıklarını ve kartın kapanmayacağını bildirdiler. 11 şubatta kartın kapatıldığı ile ilgili bir mesaj aldım. Tekrar aradım il dışında olduğumu karta ihtiyacım olduğunu ve açmalarını rica ettim. 1 iş günü içinde açılacağını söylediler ama açılmadı. 19 şubatta tekrar aradım durumu anlattım ve kurye netle irtibata geçmemi söylediler. Kurye nete ulaştım 20 şubatta bizzat Sivas'ta bulunan şubelerine gittim ve sözleşmede eksik olan imzayı attım. Ancak hala kart açılmadı. Biraz önce müşteri hizmetlerini aradığımda şikayet oluşturun dediler ve başka birine yönlendirdiler. Şikayet yerine sözleşmenin iletilmesi için talep oluşturmaya çalıştı temsilci. Amaç Troy kart kullanımını engellemekse kapatıyorum Yapı Kredi Visa kartı. Ancak böyle bir sorumsuzluğu böyle büyük bir kuruluştan yasamak çok hayal kırıcı.

Bilal sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 11:07

01 Mart 2024 19:08

13 Ocak 2024 09:19
Mert sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 20:50
Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Sözleşme
Emre sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 19:00

Yapı Kredi Bankası Kategorileri