Yapı Kredi Bankası 18 Yaş Altı Öğrenci Kartı İçin Şifre Vermiyor Ve Müşteri Hizmetleri Telefonlara Cevap Vermiyor

17 Mayıs 2023 11:08

Öncelikle merhaba, geçen hafta perşembe günü annemle beraber Yapı Kredi bankasına gidip işim gereği benim adıma 18 yaş altı öğrenci kartı çıkardık. Ama şu an Yapı Kredi mobil uygulaması bana şifre vermiyor, şubeye yönlendiriyor, şubeye gittiğimde de ilgilenilmiyor resmen başlarından atıyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum telefon açılmıyor. Lütfen yardımcı olur. Musunuz ve bir çözüm bulabilir misiniz? Yapı Kredi mobil çok lazım şu an.

17 Mayıs 2023 10:58

Öncelikle merhaba. Geçen hafta perşembe günü annemle beraber Yapı Kredi şubesine gidip, benim için işim gereği 18 yaş altı öğrenci banka kartı çıkardık. Ama maalesef çok lazım olmasına rağmen Yapı Kredi mobil bankacılığını şu an da kullanamıyorum. Gerçekten çok rahatsızım bu durumdan. Yapı Kredi Mobil şifre vermiyor ve şubeye yönlendiriyor, şubeye gittiğimde ise resmen başlarından atmak için geri gönderiyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise bu haktan yararlanamazsınız diyorlar. Gerçekten çok saçma ve rahatsız olduğum bir durum. Sonuçta velimin de izni olarak aldım ben o banka kartını neden mobil bankacılığı da kullanamıyorum? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

Sıla sonuçtan memnun değil

Genç Hesap İçin Online Bankacılık Giriş Sorunu Ve Şube Yönlendirmesi

03 Ekim 2025 19:31
Umut sonuçtan hiç memnun değil

18 Yaş Altı Mobil Bankacılık Kısıtlamasıyla Mağduriyet Yaşıyorum

21 Ağustos 2025 01:23