23 Nisan 2024 00:52932

Watsons Ankara Kızılay'dan, Studio London marka takma tırnak aldım. Paketten çeşitli boyutlarda tırnaklar ve yapıştırıcı çıktı. Nasıl kullanılacağı pakette yazıyor ama nasıl çıkartılır yazmıyordu. Çalışan personele sordum, ılık suda bekletip rahatlıkla çıkıyor dendi. Aldım denemek için serçe parmağıma yapıştırdım, törpüleyip istediğim boyuta getirdim, sorunsuz oldu, tırnakta da hoş durdu aslında beğendim ancak tırnaktan çıkmadı.
Sıcağa yakın su, ılık su, asetonlu sıcak&ılık su, sadece adetin gibi varyasyonları deneyip dakikalarca içlerinde beklettim, olmadı. Sonunda tırnağımın boyunda kesip bıraktım. Tırnağın uzadıkça gitmesini bekleyeceğim. Watsons'in ürünlerinde güvene ve sağlığa önem veriyor olmasını beklerdim. Sanırım bir daha muadillerine gideceğim, güvenim çok sarsıldı. Küçük hesaplar peşine düşüp insanların beklentileri ile oynamak çok yanlış. Şu an tırnağımda nasıl yok olacağını bilmediğim yapay bir cisim var, kontrolüm dışı. Personele güvenip hepsine de takabilirdim. Kandırılmış hissediyorum.
Şikayetim var.

1 Destek
23 Nisan 2024 09:54 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Bahriye B., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons ile ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

Bahriye
25 Nisan 2024 10:50

Merhaba. Ertesi gün firma tarafından arandım, 23 Nisan günüydü ve ben törende idim. Çağrıyı duymadım. Art Arda 2 çağrı vardı. Bugün 25 Nisan bu süreçte tekrar çağrı almadım. Bu arada aradan 50 saate yakın süre geçtiğinde tırnak kenarında bir çıkıntı bulup sıcak suyun altında takma tırnağı zorlayarak çıkartabildim. Görseli paylaşıyorum.

Watsons Mağazasında Personel Davranışı Nedeniyle Yaşanan Olumsuz Deneyim

20 Ağustos 2025 22:48449

"Şikayetimle ilgilenen, beni arayan özürlerini ileten ve aynı zamanda şube personeli hakkında gerekli aksiyonları alan hanımefendiye teşekkür ederim. Başkalarının hatalarını örtbas etmek için değil işinizi ve markanızı önemseyen biri olduğunuz için emeğinize sağlık ❤️"

Yanlış Ürün Tavsiyesiyle Mağdur Oldum: Watsons'ta Kaş Sabitleyici Hayal Kırıklığı

11 Haziran 2025 14:57399

"Teşekkürler"

Watsons Üretim Hatalı Tırnağı İade Almadı

24 Haziran 2023 02:481.353

"Teşekkürler hızlı çözüm için."

Watsons Ürün Değişiminde Müşteri Memnuniyetsizliği

8 Temmuz 2024 11:55650

Watsons'dan 12 Haziran'dan beri alışveriş yapmıyorum! Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan mağazadan aldığım tıraş j...

Watsons Ücret İadem Yapılmıyor

4 Ocak 2024 13:35281

Watsons'tan sipariş verdiğim tıkla gel ürünüm 3 gün içerisinde mağazaya gidemediğim için iptal olacağına dair mesaj aldı...

Watsons Ücret İadem Yapılmıyor
1 Destek

Tümünü Gör
Ankamall Watsons'da İçinde Ürün Olmayan Kutuya Para Verdik

AnkamallWatsons'da İçinde Ürün Olmayan Kutuya Para Verdik

Watsons Hatalı Ürün Satışı

Watsons HatalıÜrün Satışı

Gül
Watsons Derhal Dönüş Bu Nasıl Kurumsallık?

Watsons DerhalDönüş Bu Nasıl Kurumsallık?

Melis
Watsons Personeli Yanılttı!

Watsons PersoneliYanılttı!

Elif
Watsons Yüz Yıkama Jeli Alerji Yaptı!

Watsons YüzYıkama Jeli Alerji Yaptı!

Merve
Watsons Şampuan İadesi!