Bahriye sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 00:52

Watsons Ankara Kızılay'dan, Studio London marka takma tırnak aldım. Paketten çeşitli boyutlarda tırnaklar ve yapıştırıcı çıktı. Nasıl kullanılacağı pakette yazıyor ama nasıl çıkartılır yazmıyordu. Çalışan personele sordum, ılık suda bekletip rahatlıkla çıkıyor dendi. Aldım denemek için serçe parmağıma yapıştırdım, törpüleyip istediğim boyuta getirdim, sorunsuz oldu, tırnakta da hoş durdu aslında beğendim ancak tırnaktan çıkmadı.
Sıcağa yakın su, ılık su, asetonlu sıcak&ılık su, sadece adetin gibi varyasyonları deneyip dakikalarca içlerinde beklettim, olmadı. Sonunda tırnağımın boyunda kesip bıraktım. Tırnağın uzadıkça gitmesini bekleyeceğim. Watsons'in ürünlerinde güvene ve sağlığa önem veriyor olmasını beklerdim. Sanırım bir daha muadillerine gideceğim, güvenim çok sarsıldı. Küçük hesaplar peşine düşüp insanların beklentileri ile oynamak çok yanlış. Şu an tırnağımda nasıl yok olacağını bilmediğim yapay bir cisim var, kontrolüm dışı. Personele güvenip hepsine de takabilirdim. Kandırılmış hissediyorum.
Şikayetim var.

23 Nisan 2024 09:54 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Bahriye B., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons ile ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

25 Nisan 2024 10:50
watsons-takma-tirnak-cikmadi-1.jpg

Merhaba. Ertesi gün firma tarafından arandım, 23 Nisan günüydü ve ben törende idim. Çağrıyı duymadım. Art Arda 2 çağrı vardı. Bugün 25 Nisan bu süreçte tekrar çağrı almadım. Bu arada aradan 50 saate yakın süre geçtiğinde tırnak kenarında bir çıkıntı bulup sıcak suyun altında takma tırnağı zorlayarak çıkartabildim. Görseli paylaşıyorum.

İlayda sonuçtan çok memnun

İlayda
20 Ağustos 2025 22:48
"Şikayetimle ilgilenen, beni arayan özürlerini ileten ve aynı zamanda şube personeli hakkında gerekli aksiyonları alan hanımefendiye teşekkür ederim. Başkalarının hatalarını örtbas etmek için değil işinizi ve markanızı önemseyen biri olduğunuz için emeğinize sağlık ❤️"
Ceren sonuçtan memnun

Ceren
11 Haziran 2025 14:57
"Teşekkürler"
Yanlış Ürün Tavsiyesiyle Mağdur Oldum: Watsons'ta Kaş Sabitleyici Hayal Kırıklığı
Sila sonuçtan çok memnun

24 Haziran 2023 02:48
"Teşekkürler hızlı çözüm için."
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
08 Temmuz 2024 11:55
Beren sonuçtan hiç memnun değil

Beren
04 Ocak 2024 13:35