Mert sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 14:58

Vodafone ev interneti taahhüdümün bitiş tarihi (30.12.2024) yaklaştığı için Vodafone’dan arandım. Bana 100 Mbps internet paketini ilk üç ay 365 TL, kalan dokuz ay 585 TL olarak yenilemek isteyip istemediğimi sordular. Ben de rakip bir firmanın 1000 Mbps hızındaki interneti aylık 500 TL’ye verdiğini söyleyip, eğer bu konuda bir indirim yapabilirlerse kalabileceğimi belirttim. Ancak bu teklifin sadece o anki çağrıya özel olduğunu söylediler.

18.10.2024 tarihinde rakip firmaya geçiş yaptım ve kurulum gerçekleşti. Aynı gün Vodafone Yanımda uygulamasından internetimin iptalini gerçekleştirdim. 19.10.2024 tarihinde, saat 10:26’da +90 850 542 55 42 numaralı hattan Vodafone Ev İnterneti tarafından arandım. Görüştüğüm kişi, iptal talebime üzüldüklerini belirterek, teklifi kabul edersem ilk üç ay fatura ödemeyeceğimi, kalan dokuz ay boyunca ise 460 TL ödeyeceğimi söyledi. Daha önce Vodafone’dan arayanların bana ilk üç ay 365 TL, kalan dokuz ay 585 TL’lik teklif dışında bir şey yapamayacaklarını söylediklerinde, kendisinin daha kıdemli olduğunu ve bana yasal olarak 14 gün içinde cayma hakkımın bulunduğunu, rakip firmayı iptal etmemi ve kendisinin iptal başvurumu geri çekeceğini belirtti. Bu teklif cazip geldi, ancak kurulum ücretinin fazla olması ve tekrar uğraşmak istemediğim için vazgeçtim.

Vodafone ile tekrar iletişime geçtiğimde işler daha da tuhaflaştı. Canlı destek hattındaki kişi bambaşka bir teklif sundu. Teklif şu şekildeydi, ekran görüntüsünü de aldım: “Dilerseniz, yeni dönemimizde 100 Mbps’e kadar hızdan yararlanabileceğiniz Vodafone Ev İnterneti 2024 Sonbahar Devam kampanyası - V1 100 Mbps - w tarifenizi ilk üç ay 300 TL, kalan dokuz ay 460 TL olarak 12 ay boyunca sabitleyelim.” Bu teklifi duyunca daha da sinirlendim; hiçbiri birbiriyle tutarlı değil. Yıllardır kullandığım Vodafone’a artık güvenim kalmadı. Yazıklar olsun.

19 Ekim 2024 18:21 (Şikayetten 3 saat sonra)
02 Kasım 2024 10:22

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 23:33
Mehmet sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2025 16:08
"Çözüm merkezi çalışanına teşekkür ederim ilgisinden dolayı keşke kendisine gelmeden çözebilseydik durumu."
Duygu sonuçtan çok memnun

25 Nisan 2024 10:56
"Hızlı çözüm ürettikleri için teşekkürler"

30 Eylül 2024 21:12

21 Kasım 2023 11:55