10 Mayıs 2024 20:58

Yaklaşık 3 yıl önce Uğur Soğutma /ugur derin dondurucu firmasının Aydın / Efeler ilçesi doğu gazi Bulvarı üstündeki dükkanından mini bir buzdolabı aldım. İlk İki yıl herkesin bildiği buzdolabı kokusu vardı fakat fazla rahatsız etmiyordu. 5 ay önce çok rahatsız edici hal aldı yumurtaları tavada pişirdikten sonra yerken bildiğiniz bir gaz kokusu yüzünden yiyemez olduk. Kavanoz içindeki ki cam kavanoz badem, turşu, fındık, incir vb. Ger şey kokar oldu. Servis çağırdık poşette bir şey koymayın, plastikte bir şey koymayın, yumurtaları kolisinde koymayın sodalı karbonatlı suyla silin dediler yaptık değişen bir şey olmadı. 10 gün önce bir daha çağırdık değişim talep ettik reddettiler. Kullanıcı hatası diye iyi de dolabı ben imal etmedim ki... Ki dolabı götürüp bıkmadınız incelemediniz bile... Gelen arkadaş da şöyle göz ucuyla baktı. Limon vardı limon kokusu dedi. Limanları çıkardım fakat sorun hala var. Velhasıl bizim dolap 2.5 yıl sonra çöp oldu. Değiştirmesini talep ettiğim ugur derin dondurucuyu memleketimizin Aydının ve yerli diye tercih etmiştik fakat pişman olduk. Umarım çökerler...

11 Mayıs 2024 08:02 (Şikayetten 11 saat sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

11 Mayıs 2024 08:36

T. Ederim. Çözüm bekliyorum inşallah. Gerçekten gıdaları yiyemiyoruz. Zor durumdayız.

18 Mayıs 2024 12:47

Buzdolbında gıdalarda oluşan koku... Rahatsız edici gaza benzer koku. Cam kavanozun içindeki gıdalara dahi nüfuz ediyor. Kullanamıyoruz. 2 kere servis geldi çözüm bulamadık koku 6 ay önce basladıu. Lütfen bir çözüm bulunsun. Ben 2. Den sonra değişim talep etmıstım.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 16:53
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 12:46
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 13:12
ugur-sogutma-buzdolabi-performans-problemleri-1.pdf
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Soğutma Buzdolabı Sorunu Ve Servis Hizmeti

27 Mayıs 2024 22:20