Mustafa sonuçtan çok memnun

02 Ekim 2023 11:47
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözdüler ürünü iade alıp yenisini gönderecekler öncelikle teşekkür ederim ilgileri için ama lütfen sitenizdeki görseli değiştirin yanıltıcı resim kullanıyorsunuz müşterileriniz mağdur r olmasın. Ben yanıltıcı resmi gördüm söyledim ve beni bilgilendirdiler öyle bir ürün satmıyoruz diye ama hala sitenizde o resim duruyor.”

Turkcell pasaj üzerinden 18/09/2023 tarihinde bir TV+ Pro cihaz aldım ama internet sitelerindeki TV+Pro görselindeki cihazı göndermediler. Asıl cihazda kumanda üzerinde sesli komut özelliği var iken bana gelen cihazın kumandasında sesli komut özelliği olmadığı gibi 2-3 tuşu da çalışmıyor ayrıca cihazı TV bağladığım vakit cihaz daha önce kullanılmış içindeki bilgilerde hangi telefona hangi PC hangi TV bağlandığına dair bilgiler vardı. Neyse müşteri hizmetlerini aradım yukarıda yazılanları anlattım aslı olanıyla değiştirilmesini talep ettim onlar da bana 72 saat içinde dönüş yapılacağını bildirdiler ve görüşmeyi sonlandırdık. Buraya kadar her şey usulüne uygun devam etti. Bugün 02/10/2023 ve beni tam yaklaşık 12-13 gün sonra hatırlayıp ( Bu arada ben devamlı aradım işlemde geri dönecekler denildi ) beni aradılar ve cihazımızın bu özelliği olmadığı için değişim yapamadıklarını ama iade edebileceğimi söylediler, bende görseldeki bize pazarlamaya çalıştığınız ve başardığınız o görseldeki ürünü istiyorum. Hemde kullanılmamış tuşları çalışan içinde başkasına ait bilgileri bulunmayan sesli komut özelliği olan yani sitenizde görsel olarak koyup biz bu cihazdan satıyoruz dediğiniz ürünü istiyorum.

02 Ekim 2023 11:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

02 Ekim 2023 13:30

Merhaba Mustafa Bey, Şikayetinizle ilgili 02.10.2023 tarihinde sizi arayarak görüştük ve Turkcell Pasaj birimine ilettik. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

02 Ekim 2023 13:41

İlk görüşme olumlu davrandılar bakalım bekliyoruz sonuç ne olacak durumu buradan paylaşacağım

05 Ekim 2023 11:32

18 Ekim 2023 13:52
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell TV Plus Pro Daha Fazla Paraya Daha Kötü Hizmet Sunuyor

05 Haziran 2024 23:09
Turkcell TV Plus Pro Daha Fazla Paraya Daha Kötü Hizmet Sunuyor

05 Ekim 2023 19:09

Turkcell TV+ Pro Kanal Geçişi Sorunu

31 Mayıs 2024 23:13
Turkcell TV+ Pro Kanal Geçişi Sorunu

07 Haziran 2024 18:48
Turkcell TV + Vermedikleri Hizmet İçin Cayma Bedeli İstiyor.

Turkcell TV+ Kategorileri