Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Yılların THY Artık Kara Yolu Turizm Firması Gibi Olmuş!

Uğur
11 Temmuz 2024 14:23

24 Haziran tarihinde Kayseri'den İstanbul Havalimanı'na seyahat ettim ama keşke etmeseydim. THY, yılların firması, Kara yolu turizmden farkı kalmamış. Uçak indi İGA'ya, gece 2 saat bekledik. Küçük çocuğum kucağımda, herkesin bagajı geldi. Benimki yok, içinde evin anahtarı ve cüzdan da var. 1.30 ya da 2 saat bekledikten sonra, görevli ile ciddi konuşmaların sonucunda, bagajın Kayseri'de kaldığını öğrendik. Bagaj geldiğinde, sırt çantam delinmiş ve valizimin kulpu kırılmıştı. Tekrar başladık, orada görevli ile konuşmaya. Bizi bagaj hasar ve kayıp bürosuna yönlendirdi. Oradaki görevli, 'Kaydınızı oluşturdum efendim, ' dedi ve elimize iki tane kağıt verdi. Bu kağıtlarla başvuru yapmamız gerektiğini söyledi. 15 gün oldu, ne bir kimseye ulaşabiliyoruz ne de başvurumuz kabul ediliyor. Dışarı çıktık, Havist servisi bitmiş. Bebek kucağımda, gecenin bir yarısı evimin önünde durağı olan arabanın saati geçtiği için Bakırköy'e gittik. Oradan tekrar taksi ile evimize geldik, sabah 5 oldu. Orada eşimin cep telefonu çalındı; nerede, kim çaldı belli değil. Bizi resmen rezil ettiler. THY böyle bir kuruluş değildi ama ciddiyetini kaybetmiş.

Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Nazife
30 Eylül 2023 18:49

Begüm
14 Ekim 2024 11:13

Gülhan
11 Nisan 2024 17:27
08 Nisan 05.50 THY İstanbul -Elazığ Uçağı
08 Nisan 05.50 THY İstanbul -Elazığ Uçağı

Uçağa Alınmadan Biletlerimiz İptal Edildi, Mağdur Edildik!

Sabri
08 Temmuz 2025 20:08